Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιουνίου 2021

Πρόσληψη χειριστή για το ταχύπλοο σκάφος του Δήμου Μεγανησίου

Στις 4 Φεβρουαρίου συνήλθε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου. Το θέμα χαρακτηρίστηκε ως κατεπείγον “δεδομένου της ασφυκτικής καταληκτκής ημερομηνίας που τίθεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου ως προθεσμία υποβολής η 06/02/2014“, ενώ το έγγραφο παραλήφθηκε, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην απόφαση, δύο ημέρες πριν, δηλ. στις 4 Φεβρουαρίου που είναι και η ημερομηνία της έκτακτης συνεδρίασης.

Μετά την εισήγηση του θέματος από την κα Μάντζαρη Βησσαρία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ και 1 κατά) η έγκριση του προγραμματισμού της ετήσιας σύμβασης μίσθωσης έργου για μια (1) θέση χειριστή ταχύπλοου, θέση η οποία κρίθηκε κατά το σκεπτικό της εισήγησης ως απαραίτητη.

Απόντες από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν οι Μάλαμας Σπυρίδων, Πολίτης Νικόλαος, Μάντζαρης Δημήτριος και Ζαβιτσάνος Απόστολος.

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο της Απόφασης εδώ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εταιρεία Αγγλικών συμφερόντων αφήνει απλήρωτα συμβόλαια ενοικίασης τουριστικών καταλυμάτων σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Δεν είναι η πρώτη φορά και φανταζόμαστε ούτε κι η τελευταία που κάποια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *