Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2019

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: “αδιάβαστος” πάλι ο μνημονιακός κ. Χρυσοχοίδης!

«αδιάβαστος» πάλι ο μνημονιακός  κ. Χρυσοχοίδης!

Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες πουλάνε οι υπουργοί της συγκυβέρνησης στους πονεμένους Κεφαλονίτες!

Μπέρδεψε (;) τα στοιχεία που του παρέσχε η υπηρεσία ο υπουργός υποδομών κ. Χρυσοχοίδης και έδωσε ψευδή εικόνα για την Κεφαλονιά , τους Κεφαλονίτες και την αξιοπιστία του δομημένου περιβάλλοντος!

Το κυριώτερο όμως είναι ότι εξαγγέλοντας ,υποτίθεται, τα μέτρα για την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά περιορίστηκε στην επιδότηση ενοικίου και στην δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής πληροφόρησης!

Τά ίδια και οι άλλοι περιοδεύοντες υπουργοί, το μόνο που έκαναν ήταν να ευχαριστούν ο ένας τον άλλον για τις υπηρεσίες τους.

·        Δεν γνώριζαν να πούν πότε θα λειτουργήσουν με ασφάλεια τα σχολεία

·        Δεν γνώριζαν να πούν γιατί βασικές δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες (δικαστήρια, πολεοδομία κ.α)  παραμένουν εκτός λειτουργίας, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς

·        Δεν γνώριζαν και δεν είπαν πως και πότε θα μπορέσουν να αποκατασταθούν τα τουριστικά καταλύματα ιδιαίτερα εκείνα της περιοχής  της  Παλλικής ώστε να μη χαθεί η ερχόμενη τουριστική περίοδος.

·        Δεν είπαν γιατί δεν προώθησαν ακόμη τις σχετικές αποφάσεις που εξήγγειλαν πριν μια εβδομάδα  για την αναστολή της πληρωμής χρεών και εισφορών στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα να καθίστανται ληξιπρόθεσμοι οι συμπολίτες μας η να  κατάσχονται οι λογαριασμοί τους!

·        Δεν είπαν γιατί ακόμη δεν έχουν στείλει ούτε ένα ευρώ, από αυτά που εξήγγειλαν, στα ταμεία του δήμου, επιβαρύνοντας το αποθεματικό του δήμου για την πληρωμή του επιδόματος πρώτης ανάγκης

·        Δεν είπαν λέξη για την ευθύνη του κράτους για την αποκατάσταση των ζημιών στις κατοικίες και τα καταστήματα, αποποιούμενοι την βασική υποχρέωση της δωρεάν κρατικής αρωγής.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α επισημαίνει επίσης την ευθύνη του περιφερειάρχη Ιονίων ο οποίος με την σιωπή του και την ανοχή του καθίσταται και αυτός συνυπεύθυνος της επιχείρησης εξαπάτησης που υλοποιεί το κυβερνητικό επιτελείο.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α στέκεται από την πρώτη στιγμή αλληλέγγυα στους πληγέντες συμπολίτες μας ,ακούει τα προβλήματα τους , προβάλλει και θα προβάλλει τα αιτήματα τους  σε κάθε επίπεδο με στόχο την ανακούφιση τους και την ταχύτατη  αποκατάσταση της κατοικίας  της εργασίας και της περιουσία τους.

Αργοστόλι, 4/2/2014

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το Studio Lefkatas με νέο πρόγραμμα

Το ραδιόφωνο του Studio lefkatas στους 90,5 επανέρχεται με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα… Ενημερωτικές εκπομπές, τοπικά νέα, πολύ μουσική και πάντα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *