Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τα… σκουπίδια μας. Χωματερή το εργοτάξιο του Δήμου Λευκάδας

«Τολμήσαμε και δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση των 7 ανεξέλεγκτων χωματερών (Αλυκές και άλλες 4 στην Λευκάδα και από μία στον Κάλαμο και τον Καστό), κατασκευάζονται οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και άμεσα εντάσσεται και δημοπρατείται η Μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, ώστε το μεταφερόμενο υπόλειμμα να είναι κατά 50% μειωμένο, με αντίστοιχα μειωμένο κόστος για τον δημότη».

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την πρόσφατη δήλωση (στις αρχές του νέου έτους) του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Αραβανή, σε έναν… απολογισμό των τριών χρόνων της θητείας του ως Δημοτική αρχή του νησιού μας.

Ίσως τα λέει πολύ ωραία, μόνο που φαίνεται να ξεχνά πως παντού γύρω μας κρύβονται πολλές άλλες… «χωματερές», στους δρόμους, τις παραλίες μας, σε σημεία που υποτίθεται ότι πρέπει να θαυμάζουν για τη φυσική ομορφιά τους όσοι επισκέπτονται το νησί μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι.

Εμείς, αυτή τη φορά λέμε να σας δείξουμε τις «μαγικές» εικόνες του εργοταξίου του Δήμου μας …

Συνέχεια (lefkasnews.gr)

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση της κ. Καταβάτη Μαρίας με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη, πραγματοποίησε η αρμόδια Θεματική […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *