Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Καλούδης, Επτανησιακή Αναγέννηση: Τα λεφτά για την Κεφαλονιά δεν φτάνουν ούτε για ασπιρίνες!

28-1-2014

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ  ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΔΕΝ  ΦΤΑΝΟΥΝ  ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ !

Η κυβέρνηση Σαμαρά ανακοίνωσε σήμερα 100.000 ευρώ βοήθεια για τους συμπολίτες της Κεφαλλονιάς που επλήγησαν από τον σεισμό.

Όταν είναι παγκοίνως πλέον γνωστές οι τεράστιες ζημιές σε σπίτια,   και σε μαγαζιά στο Ληξούρι (πρωτίστως), στο Αργοστόλι και στα γύρω χωριά μας.

Όταν το ποσό αυτό δεν φτάνει ούτε για ασπιρίνες των συμπολιτών μας Κεφαλλονιτών, όχι απλά για την αποκατάσταση των ζημιών των σπιτιών, των  μαγαζιών αλλά  και των μεγάλων καταστροφών  εξοπλισμών και  προμηθειών των  μαγαζιών !

Όταν ο κ. Σαμαράς έδωσε στον κουμπάρο του Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο ένα εκατομμύριο ευρώ το 2013 και άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ για το 2014, για το Δημοτικό θέατρο Πειραιά, είναι προφανείς αφενός μεν ο εμπαιγμός του Λαού της Κεφαλλονιάς αφετέρου δε  οι εκ γενετής και μη ιάσιμες ασθένειες του κράτους της αθηναικής ολιγαρχίας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θεόδωρος Βερύκιος: “Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και με κάθε μέσο την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδος”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Πρόσφατα δημοσιεύματα  σε  έντυπα  και ηλεκτρονικά   Μ.Μ.Ε. σχετικά με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *