Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2021

Ανάστατοι οι υπάλληλοι του δήμου Λευκάδας

Έντονη φημολογία για νέες διαθεσιμότητεςαπολύσεις διακινείται στα δημοτικά γραφεία διαφόρων υπηρεσιών του δήμου Λευκάδας . Οι προθέσεις Μητσοτάκη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Τρόικας και των δανειστών για 15.000 απολύσεις σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις φαίνεται ότι δεν αφήνουν “αλώβητη” τη Λευκάδα .

Έτσι με την  αξιολόγηση και της καταγραφή  των δημοτικών υπαλλήλων από τον νυν δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή και την αποστολή των στοιχείων στο Υπουργείο , οι περικοπές υπαλλήλων μέσω της διαθεσιμότητας   αποκτούν ονοματεπώνυμα και ανακοινώνονται  μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά από εκείνη την περίφημη συνέντευξη του νυν δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στον prisma 95,1 και τον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Κουνιάκη,  όπου “εγκωμίαζε” το σημαντικό έργο των δημοτικών του υπαλλήλων κατά την συνένωση των Καποδιστριακών δήμων, έργο υψηλών απαιτήσεων και κατάρτισης, ώστε να λειτουργεί άψογα σήμερα ο Καλλικρατικός  δήμος Λευκάδας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *