Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Τρεις συνδυασμοί στο Μεγανήσι ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών (στις 18 και 25 Μαΐου)

Τέσσερις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι ενώ στη Λευκάδα ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι υποψηφιότητες, το “θολό” εκλογικό τοπίο στο Μεγανήσι  σιγά-σιγά αφήνει αναλαμπές φωτός να το διαπερνούν.  Ξεκάθαρη πλέον είναι η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Στάθη Ζαβιτσάνου που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ στο Μεγανήσι, με “λαβωμένο” το αρχικό του επιτελείο. Ξεκάθαρη είναι και η βούληση της  δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης να συσπειρώσει εκ νέου τους οπαδούς της και ν΄ανοικοδομήσει το προφίλ της,  με επικεφαλής τον κ.  Νίκο Πολίτη (;). Για το σκοπό αυτό έχει πραγματοποιηθεί ήδη μια συνάντηση από τους οπαδούς σε γνωστό τουριστικό θέρετρο του νησιού.

Πέραν όμως των δύο παρατάξεων, στα “σκαριά” βρίσκεται κι ένας τρίτος συνδυασμός -πολλά υποσχόμενος-,  ο οποίος έχει και σοβαρό έρεισμα και αναφορά σε συντονισμένη προσπάθεια ντόπιων Μεγανησιωτών,  αλλά και ετεροδημοτών, που συνεργάζονται προς την κατεύθυνση για την από μηδενός σύστασή του.  Ο συνδυασμός έχει εξασφαλίσει τις πρώτες προσχωρήσεις  και στη συνέχεια αναμένεται ν΄ανοίξουν δημοκρατικά οι διαδικασίες, ώστε ελεύθερα κάποιος που επιθυμεί να μπορεί να τον ενισχύσει. Ο συνδυασμός θα έχει σαφή πολιτική  θέση κι άποψη για την πορεία του Μεγανησίου κι αρκετά ηχηρά ονόματα που θα προσυπογράφουν την ιδρυτική του διακήρυξη. Ίδωμεν…

Τώρα, σε ό,τι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, επειδή ανανεώσαμε (συμπληρώσαμε) τον τίτλο της ανάρτησης, αυτές σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης θα γίνουν κανονικά στις 18 και 25 Μαΐου:

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο βήμα fm τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών οι οποίες, όπως είπε, θα γίνουν στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί: Δηλαδή, στις 18 και 25 Μαΐου. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Το μυαλό μου τώρα, εδώ που είμαι, έχει να κάνει με άλλα. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Όλα θα γίνουν κανονικά (σ.σ. στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί)», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

    1. Όχι ακριβώς, συνυπάρχουν πολλά και διαφορετικά κριτήρια . Δηλαδή ο ένας λέει γιατί να φύγω, ο άλλος λέει όχι εσύ κι όποιος άλλος κι ο τρίτος λέει ναι μεν όχι εσύ αλλά όχι και ο οιοσδήποτε άλλος. Ελπίζουμε να σας διαφωτίσαμε.

    1. Όχι ακριβώς. Επιχειρούν και στο Μεγανήσι καρμπόν να εφαρμόσουν ότι συμβαίνει στην Λευκάδα . Δηλαδή να γίνουμε λίγο πιο κατανοητοί : Τρεις συνδυασμοί , οι εξής δύο! Ο σωστός χαρακτηρισμός λοιπόν πιθανόν είναι : “Των οπισθίων τα εννιάμερα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights