Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΙΚΙΑΝΑΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 19 Ιαν.2014 ο Σύλλογος μας , στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου  IONIAN BLUE , στη Νικιάνα , παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Πλέον της γιορτής της πίτας  ο Σύλλογος μας  σε ένδειξη ευγνωμοσύνης , απένειμε αναμνηστικά διπλώματα σε όσους κατά το έτος 2013 εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η τελετή άρχισε με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αντώνη Μανωλίτση  , ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς  ενώ συγχρόνως κάλεσε τους επαγγελματίες της Νικιάνας  να πλαισιώσουν το Σύλλογο για να πετύχει τους στόχους του αφενός αλλά και για να φθάσουμε τη Νικιάνα στη θέση που της αξίζει  , αφετέρου.

Ευχές και σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Π. Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Θεόφιλου , ο κ. Μήτσου Ανδρέας ως εκπρόσωπος του βουλευτή Λευκάδας κ. Σολδάτου Θεόδωρου , ο Αντιδήμαρχος  κ. Σούνδιας Πραξιτέλης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Λευκάδας  , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήριος , ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” κ. Δρακονταειδής Κώστας  καθώς και ο Πρόεδρος του  Ελλην. Ορειβ. Συλλόγου Πρέβεζας κ. Ζέρβας Ιωάννης.

Παρέστησαν επίσης:
Ο Πρόεδρος της ‘Ενωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ. Ματαράγκας Νίκος  , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας  κ. Γράψας Γεράσιμος  ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  κ. Μαλακάσης Ιωάννης  , ο Δημοτικός Σύμβουλος  Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος  , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρτάνος Ιωάννης καθώς και η πρ. Πρόεδρος  του Συλλόγου Επαγγελματιών  Τουρισμού Αγ. Νικήτα κ.Περδικάρη Έφη.

Η τελετή έκλεισε με την κοπή της πίτας και ευχές των παρισταμένων για επίτευξη όλων των στόχων του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση οι οποίοι ήταν : το Ξενοδοχείο Ionian Blue, το αρτοποιείο “Αρχονταρίκι” , το πρατήριο άρτου “Σούνδια – Μπάρκα” , το κατάστημα “Γερμανός” και την αντιπρόσωπο του καφέ “Hausbrandt” Αγάπη Χαραλάμπους.

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Βίντεο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *