Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Αυγούστου 2021

Ο Θοδωρής Σολδάτος κλείνει το σενάριο για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Λευκάδας – “Η ηγεσία της παράταξης δεν επιθυμεί την αξιοποίηση βουλευτών της περιφέρειας, στην τοπική αυτοδιοίκηση”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22-01-2014

 ΠΕΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πριν τρεις περίπου εβδομάδες, εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες, μου ζήτησαν να σκεφθώ το ενδεχόμενο ενασχόλησής μου με το Δήμο Λευκάδας. Τη σοβαρή τους επιχειρηματολογία γνωστοποίησαν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνοντας παράλληλα και την τοπική διοίκηση του κόμματος.

Η ανταπόκριση των συμπατριωτών μου, στο ενδεχόμενο ενασχόλησής μου με τα αυτοδιοικητικά, με προβλημάτισε και οπωσδήποτε με κολάκευσε. Οφείλω να σημειώσω, ότι θετική ήταν και η άποψη της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας.

Συζήτησα το ενδεχόμενο με την Κεντρική Διοίκηση της  Νέας Δημοκρατίας. Διαπίστωσα ότι η ηγεσία της παράταξης, δεν επιθυμεί την αξιοποίηση  βουλευτών της περιφέρειας, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σέβομαι προφανώς και αποδέχομαι τη συγκεκριμένη λογική.

Διακατέχομαι τέλος από τη βεβαιότητα, ότι τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία και στη Λευκάδα, θα είναι εκείνα που είχα αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου τον περασμένο Οκτώβριο:

Νέος, ικανός, άφθαρτος και ενεργός πολίτης, με πολιτική αφετηρία από την ευρύτερη Κεντροδεξιά.

 Θοδωρής Σολδάτος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση: το βαρέλι της «οσφυοκαμψίας» στα μεγάλα συμφέροντα δεν έχει πάτο για το Δήμο Λευκάδας!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Το τελευταίο ευχαριστήριο μήνυμα δημοτικής αρχής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *