Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Προσλήψεις μερικής απασχόλησης στους δήμους

Το ποσό των 15.482.856 ευρώ ενέκρινε η κυβέρνηση για προσλήψεις προσωπικού μερικής απασχόλησης στους δήμους της χώρας.

Το εν λόγω ποσό αναμένεται να εκταμιευθεί άμεσα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, αποδίδεται στους δήμους της χώρας, «αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας προσωπικού μερικής απασχόλησης, που προσλαμβάνεται στα πλαίσια της υλοποίησης εγκεκριμένων επιχειρησιακών σχεδίων και για την για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα».

Εξάλλου, με άλλη απόφασή του υπουργείου Εσωτερικών ενεκρίθη η πρόσληψη 34 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων στην Περιφέρεια Αττικής και 27 ατόμων στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το προσωπικό στις περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες. Για να καταστεί δυνατή η πρόσληψη του προσωπικού εγκρίθηκε και η αναγκαία πίστωση ύψους 680.740 ευρώ.

ΠΗΓΗ : tovima.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Προγράμματα κοινωνικής εργασίας σε δήμους και ΕΣΥ (Meganisi News, 11/3/2011)

ΟΑΕΔ: Ναυάγιο για τα προγράμματα απασχόλησης (Meganisi News, 16/4/2011)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ορέ παλικάρι της ανάρτησης,καλά είναι να ταϊζουμε τον κόσμο φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, αλλά δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα, ας φροντίσουμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, δηλαδή τι είδους πρόγραμμα είναι αυτό, ποιούς αφορά, με ποιά κριτήρια θα συμμετάσχει;Λύνει το πρόβλημα της ανεργίας ή το φκιασιδώνει; Την γριά όσο και να την φτιάξεις γριά είναι ,δεν αλλάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights