Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου στην “Καταφυγή”

Με δεδομένο το σταθερό και αμείωτο ενδιαφέρον της για την ολόπλευρη στήριξη της νεότητας στον τόπο μας, η τοπική μας Εκκλησία αξιοποιεί ήδη το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» του ΟΑΕΔ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, και το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας υλοποιεί ήδη πρόγραμμα απογευματινής ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν δύο δάσκαλοι και καθηγητές Αγγλικών, Φυσικής, Μαθηματικών και Φιλολογικών μαθημάτων και θα οργανωθούν τα αντίστοιχα ολιγομελή τμήματα.

Επειδή οι ανάγκες των οικογενειών είναι σήμερα μεγαλύτερες παρά ποτέ για βοήθεια και στήριξη στην παιδαγωγική τους αποστολή, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε (δωρεάν και ανυστερόβουλα) και με τον τρόπο αυτό «χείρα βοηθείας».

Οι δράσεις αυτές θα αρχίσουν άμεσα στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. ή παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο).

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν στα τηλέφωνα: 2645024466, 2645022415 (εσ.: 23) και 6974795265 και στο e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr και να ζητήσουν να συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα συμμετοχής.

 

Λευκάδα, 17 Ιανουαρίου 2014

(Από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *