Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Equal Society: Κενές θέσεις εργασίας από 14 Ιαν. μέχρι 20 Ιαν. 2014

Νέες προσλήψεις σε Λευκάδα και Πρέβεζα

Λευκάδα: Ζητούνται ειδικότητες μαγείρων, προσωπικού κουζίνας, υπάλληλοι για πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ποδαρικό με νέες θέσεις απασχόλησης κάνει το 2014 στον ιδιωτικό τομέα της Λευκάδας. Αναλυτικά, επιχείρηση επιθυμεί την πρόσληψη ατόμων με ειδικότητες μαγείρων και προσωπικού κουζίνας στην περιοχή του Αγίου Νικήτα για την περίοδο Απρίλιος – Οκτώβριος. Υπάλληλο για την πώληση υγρών καυσίμων με μόνιμη απασχόληση ζητά το πρατήριο JET OIL στην περιοχή Καλιγόνι με την προϋπόθεση ο άνεργος να είναι μέχρι 35 ετών για να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Σε αντίστοιχο πρόγραμμα ζητεί και το τεχνικό γραφείο μελετών του κυρίου Νικόλαου Κούρτη να εντάξει άτομο με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ή πολιτικού μηχανικού. Στη συγκεκριμένη θέση θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία των υποψηφίων πάνω σε εργοτάξιο.

Ανοιχτές παραμένουν και οι θέσεις απασχόλησης για υπάλληλους υποδοχής και σέρβις στο ξενοδοχείο San Nicolas στον Γιαλό Πόρου που θα ξεκινήσουν να εργάζονται από το Μάιο του 2014.

Για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων στην εύρεση εργασίας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες που αναζητούν προσωπικό να επικοινωνούν με την EQUAL SOCIETY ώστε να προστίθενται στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων.

Προσλήψεις Ειδικευμένων Εργατών στον Αρχαιολογικό Χώρο Νικόπολης Πρέβεζας

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη έξι εξειδικευμένων εργατών (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου για το έργο «Αποκατάσταση και Ανάδειξη Ρωμαϊκών και Παλαιοχριστιανικών Μνημείων Νικόπολης. Η εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων θα έχει χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στο γραφείο Γραμματείας της Επιστημονικής Επιτροπής Νικόπολης – ΔΙ.Π.Κ.Α. κατά τις ώρες 09:00 με 13:00 στη διεύθυνση: 5ο χλμ. Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων, θέση «Ασύρματος» στην Πρέβεζα έως 21/01/2014.

Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης είναι το απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά στο 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων εφόσον βεβαίως υπάρξουν και υποψήφιοι με εξειδίκευση χωρίς εμπειρία).

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψήφιους με το προσόν του απολυτηρίου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης μπορούν να επιλεγούν και οι υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά με συναφή εμπειρία.

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%996%CE%91%CE%93-%CE%91%CE%A5%CE%9A

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Κάντε “κλικ” πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *