Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Εγκαίνια Πολιτιστικού Κέντρου Σγουράδων

Τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Σγουράδων πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής. Το Πολιτιστικό Κέντρο πλέον θα στεγάζει τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σγουράδων και θα αποτελέσει ακόμη ένα χώρο πολιτισμού στην Κέρκυρα, δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποπεράτωση του έργου, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

«Η υλοποίηση ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και υλοποιήθηκε από εμάς σήμερα. Όπως βλέπετε, παρά τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνά ο τόπος μας και συνεπώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, εμείς δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα και στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές, τον πολιτισμό, τα σωματεία και τους συλλόγους μας, γιατί αυτά είναι ο πλούτος της Κέρκυρας. Εύχομαι ο πολιτιστικός αυτός χώρος που δημιουργήσαμε να στεγάσει εκδηλώσεις και δραστηριότητες και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου.

Τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Κέρκυρας για την συμβολή του στην ολοκλήρωση του πολιτιστικού κέντρου εκδήλωσε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γιώργος Σγούρος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παύλος Σγούρος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρώην Δήμαρχος Φαιάκων Μιχάλης Κάρρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλούδης (επικεφαλής της παράταξης Επτανησιακή Αναγέννηση) και ο πρώην Νομάρχης Ανδρέας Παγκράτης, παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Μιχαλάκη, Φανή Τσιμπούλη και Σπύρος Ρίγγας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλέκος Καρδαμίτσης καθώς και πλήθος κόσμου, ενώ ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η Χορωδία Σπαρτύλα, που ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αποχαιρετισμός στα όπλα, Το συγκινητικό αντίο ενός αστυνομικού στον στρατηγό που αποστρατεύθηκε

Το υπηρεσιακό αντίο ενός αστυνομκού στον στρατηγό που αποστρατεύθηκε. Διαβάστε την επιστολή στο bloko.gr.. “Αρχίζοντας Στρατηγέ, θα ήθελα να ευχαριστήσω […]

Ε.Κ. Βόνιτσας-Λευκάδας για Θ. Σολδάτο: “Ο κος βουλευτής (ο 2ος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)”. Απάντηση Βουλευτή Λευκάδας: “Αγάντα σύνροφοι εργατοπατέρες”

Πολιτική κόντρα Βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτου με το Εργατικό  Κέντρο Βόνιτσας-Λευκάδας για τα τραπεζοκαθίσματα Η ανακοίνωση του Ε.Κ. Βόνιτσας Λευκάδας: ΔΕΛΤΙΟ  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *