Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Equal Society: Κενές θέσεις εργασίας στη Λευκάδα (Ιαν. 2014)

Κενές θέσεις εργασίας από 1 Ιανουαρίου 2014 – 13 Ιανουαρίου 2014

EQUAL SOCIETY: ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ζητούνται Τεχνολόγοι Πολιτικοί Μηχανικοί Δομικών Έργων έως 35 ετών στον ιδιωτικό τομέα

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το ΤΟΠΣΑ

Ε- gnosis: Έναρξη νέων τμημάτων δωρεάν κατάρτισης στην πληροφορική

Οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Ζητούνται δύο απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ από τον κλάδο των Δομικών Έργων για να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις στη Λευκάδα και το Καλιγόνι. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 35 χρονών για να ενταχθούν από τους εργοδότες σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Ανοιχτές παραμένουν και οι θέσεις απασχόλησης  ξενοδοχειακού προσωπικού για εργασία την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα ζητούνται υπάλληλοι για υποδοχή και σέρβις σε ξενοδοχείο στον Γιαλό Πόρου.

Μέχρι 10 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για την κατάρτιση 80 ανέργων

Στόχος του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η σύσταση νέων κοινωνικών επιχειρήσεων και η απορρόφηση των ωφελουμένων από ιδιωτικές εταιρείες του τουριστικού κλάδου μέσα από την κατάρτιση και την προετοιμασία 80 ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».

Το ΤΟΠΣΑ Λευκάδας θα υλοποιήσει 4 προγράμματα κατάρτισης των 85 ωρών τα οποία αποτελούνται από 55 ώρες θεωρία και 30 ώρες πρακτική με 6 ευρώ μικτά την ώρα.

Οι τίτλοι των προγραμμάτων κατάρτισης που θα υλοποιηθούν είναι:

Πρόγραμμα κατάρτισης 1: Παραδοσιακή κουζίνα και σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις (20 άτομα)

Πρόγραμμα κατάρτισης 2: Μέθοδοι παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης βιολογικών προϊόντων (20  άτομα)

Πρόγραμμα κατάρτισης 3: Πληροφοριακά συστήματα και οργάνωση εργασιών υποδοχής ξενοδοχειακών μονάδων (20  άτομα)

Πρόγραμμα κατάρτισης 4: Εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών μονάδων (20  άτομα)

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ –  ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ όπου και μπορούν να την υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.  Τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30.

Ξεκινούν νέα τμήματα δωρεάν κατάρτισης στην πληροφορική

Η Εqual Society στα πλαίσια του προγράμματος E- gnosis παρέχει όλο το χρόνο δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών διάρκειας 28 ωρών και εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν τα νέα ολιγομελή τμήματα. Οι καταρτιζόμενοι έπειτα από την παρακολούθηση των μαθημάτων, δίνουν εξετάσεις για να αποκτήσουν το αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ “International Diploma in IT Skills”   του πανεπιστημίου Κέμπριτζ της Αγγλίας. Η μόνη οικονομική επιβάρυνση που υπάρχει είναι ένα ελάχιστο κόστος καταβολής εξέταστρων.  Οι ενότητες παρακολούθησης είναι internet, word, excel, οι βασικές δηλαδή δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να αποκτηθεί αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκμάθησης πληροφορικής. Στο πρόγραμμα κατάρτισης E – gnosis μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι από 18 χρονών και άνω ανεξαρτήτως αν είναι άνεργοι ή εργαζόμενοι. Για πληροφορίες καλέστε στο 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr  Εmail: equallefkada@gmail.com

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μηνυτήρια αναφορά στο Ναυτοδικείο του Πειραιά για τον Σκορπιό. Ζητά την διερεύνηση και ποινικών ευθυνών

Από τον Πλωτάρχη  που μήνυσε  τον Παπανδρέου  για εξαπάτηση ψηφοφόρων , διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος και τυχόν άλλες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights