Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2020

Ημερίδες ενημέρωσης σε Βασιλική και Νυδρί για το πρόγραμμα «ΤΟΠΣΑ Λευκάδας»

“Απευθυνόμαστε  σε μόνιμους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας (Δήμοι Λευκάδας και Μεγανησίου) με σκοπό την προώθηση στην απασχόληση 80 ανέργων.” [βλ. παρακάτω]

Τρείς ανοιχτές συναντήσεις με στόχο την ενημέρωση ανέργων των δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου για τις προϋποθέσεις συμμετοχής  τους στο Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Στήριξης της Απασχόλησης θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Κεντρικό θέμα του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η κατάρτιση και η προετοιμασία ογδόντα ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».

Αναλυτικά οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στα κάτωθι σημεία

  • Σάββατο  4/1/2014  στις 17. 00 ΜΜ – Π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
  • Σάββατο  4/1/2014  στις 18. 30 ΜΜ – Π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΥΔΡΙΟΥ

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει παρουσίαση των στόχων της δράσης καθώς και αναλυτική περιγραφή τόσο των διαδικασιών που ακολουθούν όσο και των επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται μέσα από το πρόγραμμα.

Το σημαντικό στην υλοποίηση του προγράμματος είναι ότι συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Ειδικότερα η Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Οικονομικής Τουριστικής & Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδος (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ), η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου, η Εταιρεία Ανάπτυξης Λευκάδας (Επιμελητήριο), το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η εταιρεία μελετών και συμβούλων DATA RC,  η Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Ιονίων Νήσων, το  Master ΚΕΚ,  η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας. Συντονιστής και επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society.

Όσοι υποψήφιοι ωφελούμενοι παρευρεθούν στην ημερίδα πέραν της ενημέρωσης που θα λάβουν για όλο το πλαίσιο της δράσης, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν και τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα προκειμένου να διεκδικήσουν την ένταξή τους σε αυτό.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται  την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ –  ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής καλούνται να υποβληθούν έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *