Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Μεγανήσι. Ανασκόπηση 2013

Το Meganisi News κάνει μια μικρή ανασκόπηση του χρόνου που σε λίγες μέρες θα μας αφήσει, με την ευχή να γίνουμε, ως κοινωνία, σοφότεροι . Στον μικρό μας πρόλογο δεν θα αναφερθούμε ξέχωρα στα μεγάλα ζητήματα του νησιού μας  που αναδείξαμε με αντοχή, υπομονή και επιμονή, άλλωστε τα γνωρίζετε.

Το Meganisi News εξακολουθεί να αποτελεί για μας πρόκληση, όπως και η παραδοχή ότι η αξία προκύπτει και από τη διαφορά. Η πραγματικότητα  του Μεγανησιού, η καθημερινότητά του, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται εδώ σε μας και από μας, αλλά και το γενικότερο κλίμα και τις εξελίξεις στη χώρα, δεν είναι πια μόνο μια τοπική είδηση ή παρουσίαση.

Μέσα στις σκέψεις μας είναι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να αναδιαμορφώσουμε το προφίλ της σελίδας μας, παρά το γεγονός ότι η παρούσα μορφή έχει κριθεί από σας ως πετυχημένη. Όμως, τους τελευταίους μήνες γινόμαστε αποδέκτες ειδήσεων από φορείς της ευρύτερης περιοχής μας, τη Λευκάδα και από τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά. Ο όγκος έχει υπερδιπλασιαστεί και χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε τις ενότητες προκειμένου να υπάρχει σαφέστερη διάκριση. Οψόμεθα.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

 

ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΙΚΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

ΜΑΪΟΣ 2013

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

2012

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, κάνοντας αναφορά σε μία σειρά έργων ανάπτυξης του νησιού.

Ο κύριος Δάγλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ένταξη του ΕΣΠΑ της μονάδας κομποστοποίησης του Μεγανησίου ποσού 1.930.000 ευρώ, λέγοντας πως […]

Eγκρίθηκαν τρεις προσλήψεις εποχικού προσωπικού 8μηνης διάρκειας στον δήμο Μεγανησίου από την Αποκεντρωμένη διοίκηση

Μ ε έγγραφο που απέστειλε στον δήμο Μεγανησίου η Αποκεντρωμένη διοίκηση  Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κάνει δεκτό το αίτημα για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *