Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας δεν μας εκπροσωπεί – Τι απαντά η Ένωση (αναν.)

“Ειλικρινά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους λόγους στους οποίους αποσκοπεί αυτή η γνωστοποίηση”, αναφέρεται στο ΔΤ της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε ΜΜΕ, δελτίο τύπου που υπογράφεται από επτά Επτανησιακούς φορείς, σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν ότι, δεν διατηρούν κάποια καταστατική ή άλλη λειτουργική σχέση με την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας. Ειλικρινά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους λόγους στους οποίους αποσκοπεί αυτή η γνωστοποίηση.
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας ουδέποτε και καθ’ οιονδήποτε τρόπο υπαινίχθηκε ή προσπάθησε να υπαινιχθεί, ότι είχε ή έχει κάποια σχέση με τους συγκεκριμένους φορείς. Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., ουδέποτε συμπεριέλαβε στην προβολή της εταιρείας τα εν λόγω Επτανησιακά Σωματεία. Ακόμη περισσότερο, δεν έχει λάβει καμία γραπτή ή προφορική αίτηση/απαίτηση να μην προβάλλονται.Ωστόσο, και προσπαθώντας να ερμηνευθεί αυτό που κατά πιθανότητα επιζητούν, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου τους, απομακρύναμε τα στοιχεία που ενημερωτικά τους αναφέρουν από την ιστοσελίδα μας www.enosieptanision.gr, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε το Μάιο του 2011 με την ίδια ενημέρωση – αναφορά στην πλειονότητά των Ιδρυμάτων, Οργανισμών, Σωματείων, Ενώσεων, Συλλόγων, Ομοσπονδιών κ.α. της Επτανήσου.

Αφαιρέθηκαν οι φορείς, όπως αναφέρονται παρακάτω:

1. Κυθηραïκός Σύνδεσμος Αθηνών
2. Ένωση Ζακυνθίων «Ο Άγιος Διονύσιος»
3. Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων
4. Ένωση των Απανταχού Ιθακησίων
5. Ομοσπονδία Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων
6. Ένωση Απανταχού Παξίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος»
7. Ομοσπονδία Κερκυραïκών Συλλόγων

Καλή συνέχεια στο έργο τους και ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να το πράξουν τηλεφωνικά ή στέλνοντάς μας αντίστοιχα, σχετική επιστολή. Θα χαρούμε να τους εξυπηρετήσουμε.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με ομόνοια, αλληλεγγύη και αδελφικότητα για τα Επτάνησα και όλο τον κόσμο!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Πρόεδρος: Ελένη Κονοφάου
Ο Α΄Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιαννουλάτος
Η Β΄Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Δραγώνα
Η Γεν.Γραμματέας: Μαρία Γραμματικού
Η Βοηθός Γραμματέα: Αντζελίνα Αρκούδη
Ο Ταμίας: Δημήτρης Μαυροπόδης
Ο Βοηθός Ταμία: Γεράσιμος Ροσόλυμος
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ελευθέριος Κατωπόδης
Οι Σύμβουλοι: Θωμάς Κατσαρός, Δημήτρης Αργυρός, Βασιλική Καββαδά,
Χρυσόστομος Μανιάς, Νικόλαος Λούτας, Ελένη Χάρου, Νικόλαος Γλυτσός
ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δελτίο τύπου εξέδωσαν στις 20-12-2013 Ομοσπονδίες, Ενώσεις και Σύνδεσμοι των Επτανησίων, μεταξύ αυτών και η Ομοσπονδία Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων.

Το “αλιεύσαμε” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επτανήσιων Γαλατσίου

ΑΘΗΝΑ 20/12/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμείς οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Ομοσπονδίες, Ενώσεις και Σύνδεσμοι των Επτανησίων, σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ουδόλως εκπροσωπεί τα σωματεία μας και δεν διατηρούμε καμία καταστατική ή άλλη λειτουργική σχέση και συνάφεια με την εταιρεία αυτή.

Ως εκ τούτου έχουμε ήδη ζητήσει από την Πρόεδρο της ως άνω εταιρείας Κα Ελένη Κονοφάου όπως του λοιπού παύσει να συμπεριλαμβάνει στην προβολή της εταιρείας της τα υφ ημών επτανησιακά σωματεία τα οποία και εκπροσωπούν το σύνολο των επτανησίων.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

1. Κυθηραïκός Σύνδεσμος Αθηνών
2. Ένωση Ζακυνθίων “Ο Άγιος Διονύσιος”
3. Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων & Ιθακησιακών Σωματείων
4. Ένωση των Απανταχού Ιθακησίων
5. Ομοσπονδία Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων
6. Ένωση Απανταχού Παξίων “Ο Άγιος Χαράλαμπος”
7. Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής “Ιωάννης Καποδίστριας”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Πολύ μεγάλη ευθυξία διακρίνω στα εν λόγω σωματεία και ομοσπονδίες. Λες και δεν είναι επτανησιώτες. Αντί να αρπάξουν την ευκαιρία και να πλαισιώσουν την Ενωση Επτανησίων Ελλάδος, ανέβηκαν στα κάγκελα όλοι εν μια νυκτί. Τι μεγάλη προσβολή στ΄αλήθεια. Το εγωϊστικό και μικρόψυχο σύνδρομο σε όλο του το μεγαλείο. Κρίμα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights