Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

«Σπουδάζω με Υποτροφία!» Μεταπτυχιακό στο HRM από το ALBA Graduate Business School

Ένα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στον κλάδου του HRΜ παραμένει ανοιχτό για αιτήσεις μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Το MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School εστιάζει στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και αποτελεί μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διακρίνεται για τα εφόδια που δίνει στα στελέχη και την αξία που προσθέτει στις επιχειρήσεις

Συνδυάζει διεθνή και ελληνική γνώση, καθώς και εμπειρία και αντλεί πολύτιμη πληροφορία από την ερευνητική δραστηριότητα του ALBA στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (π.χ. έρευνα Best Workplaces, έρευνα Recruitment Confidence Index). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2014 και διαρκεί 14 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα.

Διάρκεια σπουδών:  Τα μαθήματα ξεκινούν μετά τις 15 Ιανουαρίου και έχουν διάρκεια 14 μήνες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τόσο  την αίτηση των κοινωνικών κριτηρίων όσο και την ακαδημαϊκή πλατφόρμα (on line) του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Νέοι και νέες από ευάλωτες οικονομικά ομάδες με κλίση προς το HRΜ έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν στο ALBA Graduate Business School και το MSc in Strategic HRM.

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες υποτροφίες και τη διαδικασία των αιτήσεων στο http://spoudazo.equalsociety.gr/

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στην Αθήνα γονείς και μαθητές Μουσικών Σχολείων για τις ελλείψεις στα σχολεία – “Παρούσα” δηλώνει η Λευκάδα

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα οι μαθητές των 42 μουσικών σχολείων της χώρας, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τις ελλείψεις καθηγητών μουσικών ειδικοτήτων. Στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *