Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Οι επιτυχόντες στη Λευκάδα στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) αναρτήθηκε σήμερα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Για τα ονόματα των επιλεγέντων και για οδηγίες σχετικές με τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς, οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Όσοι έχουν επιλεγεί θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στις υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Δείτε τους επιτυχόντες εδώ.

Το Δελτίο Τύπου

Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Σήμερα στις 24-12-2013 κατόπιν  σχετικής  Απόφασης του Διοικητή του Ο ΑΕΔ αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Ύστερα από τα ανωτέρω,  καλούνται οι  επιλεγέντες  για τοποθέτηση άνεργοι από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στην  ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ , να προσέλθουν  άμεσα στις Υπηρεσίες του  Οργανισμού (ΚΠΑ2)  στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι,  προκειμένου να  παραλάβουν  συστατικό σημείωμα υπόδειξης  και να παρουσιαστούν  στους Επιβλέποντες  Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών  δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να  ενημερωθούν από τον  διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr,  στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και  από τις  αρμόδιες Υπηρεσίες  του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *