Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Συνάντηση της κ. Καταβάτη Μαρίας με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη, πραγματοποίησε η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα Καταβάτη Μαρία.

Ειδικότερα συζήτησαν θέματα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, για την πορεία υλοποίησης των ενταγμένων έργων αλλά και για τις υπό ένταξη προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα LEADER, το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη προγραμματική περίοδο, και για το οποίο η αντιπεριφερειάρχης αιτήθηκε  να συμπεριληφθούν  στις περιοχές παρέμβασής του το σύνολο των νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής  επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του γεωργικού εισοδήματος, την   προώθηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και την αναβάθμιση των υποδομών.

Η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Καταβάτη Μαρία, χαρακτήρισε εποικοδομητική την ενημέρωση και συνεργασία της με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη και χαιρέτισε τη δηλωθείσα διάθεσή του να στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο δράσεις ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα των Ιονίων Νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ξεπαγώνουν” οι εργασίες για την Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης της περιοχής Ακτίου µε το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου

Την υποκατάσταση της αναδόχου  με την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ  αποφάσισε το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών κι Ανάπτυξης κατόπιν αιτήματος της ίδιας της Εταιρείας. Για […]

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση από την Oικολογική Πρωτοβουλία Λευκάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   Εκλογοααπολογιστική Συνέλευση  To ΔΣ της Oικολογικής Πρωτοβουλίας Λευκάδας εκτιμά και αποφάσισε ομόφωνα την ανάγκη  αναδιοργάνωσης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *