Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση της κ. Καταβάτη Μαρίας με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη, πραγματοποίησε η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα Καταβάτη Μαρία.

Ειδικότερα συζήτησαν θέματα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, για την πορεία υλοποίησης των ενταγμένων έργων αλλά και για τις υπό ένταξη προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα LEADER, το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη προγραμματική περίοδο, και για το οποίο η αντιπεριφερειάρχης αιτήθηκε  να συμπεριληφθούν  στις περιοχές παρέμβασής του το σύνολο των νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής  επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του γεωργικού εισοδήματος, την   προώθηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και την αναβάθμιση των υποδομών.

Η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Καταβάτη Μαρία, χαρακτήρισε εποικοδομητική την ενημέρωση και συνεργασία της με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη και χαιρέτισε τη δηλωθείσα διάθεσή του να στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο δράσεις ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα των Ιονίων Νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας και ο “Φίλανδρος” διοργανώνουν αγώνα ορεινού ανωμάλου δρόμου

Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασία Περιβάλλοντος Νικιάνας ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1st Lefkas Trail Running Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας-Λευκάδας διοργανώνει Αγώνα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *