Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

ΠΣΙΝ: Ομόφωνο ψήφισμα για μη κατάργηση θέσεων στα νοσοκομεία

Προ ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε – κατά τη σημερινή τηλεσυνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη – το θέμα της σχεδιαζόμενης κατάργησης οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Η συζήτηση έγινε παρουσία μελών του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας αλλά και εργαζομένων στα νοσοκομεία Αργοστολίου και Ληξουρίου (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα στήριξης των αιτημάτων των εργαζομένων και ειδικότερα των Τμημάτων Ασθενοφόρων, Κέντρων Υγείας και Τμημάτων Ψυχικής Υγείας.

Μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα αναφέρεται:

Το πλήθος των εργασιών που παρέχονται από τα συγκεκριμένα τμήματα των νοσοκομείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, πρέπει να παρέχονται δωρεάν στους πολίτες από ένα δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας και θεωρούμε ότι πρέπει – ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο – να μην υπάρξει ούτε μία κατάργηση οργανικών θέσεων από τους Οργανισμούς των νοσοκομείων και ειδικοτήτων οδηγών-τεχνικών, οδηγών και πληρωμάτων των ασθενοφόρων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update: Την Τοπική Αυτοδιοίκηση “φωτογραφίζει” για τις ευθύνες σε απάντησή του στο δημοσίευμα του Μeganisi News ο Βουλευτής Λευκάδας

Προς την ηλεκτρονική εφημερίδα, «MeganisiNews» Ο βουλευτής ενήργησε ώστε να μη χαθούν οι πολύτιμες για τη Λευκάδα ποσότητες άμμου που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *