Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Σίμο Κεδίκογλου για τον θάνατο της 13χρονης από μαγκάλι

Ο τραγικός θάνατος της 13χρονης στην Θεσσαλονίκη από ένα αναμμένο μαγκάλι έγινε η αφορμή για άλλη μια σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου. Η νεότερη ανακοίνωση (ανταπάντηση) του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

“Αν ο κ. Κεδίκογλου δεν συνειδητοποιεί ούτε κατʼ ελάχιστο τις τραγικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, καλύτερα να σιωπά.”

Προηγουμένως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδόσει ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού από μαγκάλι, στην οποία αναφέρει:

“Άλλος ένας θάνατος από  αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.

Το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας.”

και στην οποία είχε απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας:

“Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξεδιάντροπα ένα τραγικό συμβάν για τις δικές του σκοπιμότητες. Αίσχος!”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *