Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2022

Σήμερα η Ημερίδα από την Equal Society με θέμα «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας»

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους παρευρισκόμενους –

Μια ακόμη ενημερωτική ημερίδα της EQUAL SOCIETY με σκοπό την παρουσίαση των επιχειρήσεων σήμερα, των εναλλακτικών σεναρίων επαγγελματικής διεξόδου όπως η κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και όλα τα εργαλεία χρηματοδότησης και οι μηχανισμοί υποστήριξης που αφορούν εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα σε ισχύ.

Πρόκειται σαφώς για μια εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τομέα της επιχειρηματικότητας, να πάρουν ιδέες για μελλοντική υλοποίηση και να συζητήσουν με τους ομιλητές για τη δική τους σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση.

Κεντρικοί ομιλητές ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας, Δημήτρης Άσπρος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συμβούλων Data RC, Σπύρος Φρεμεντίτης δημοσιογράφος και πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.

Η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας» θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας και ώρα 17.00–19.00. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στην «Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας».*

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους παρευρισκόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2645 022578 ή στο 6947308529.

* Η «Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας», είναι ο συνδυασμός και η επέκταση δύο επιτυχημένων πρωτοβουλιών: της έναρξης της «Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας» στην Αγγλία το 2004 και αυτής στις Η.Π.Α. το 2007.

Ως παγκόσμιος θεσμός ξεκίνησε το 2008 με εβδομήντα πέντε χώρες, ενώ τώρα συμμετέχουν περισσότερες από 130 χώρες.

Οικοδεσπότης για την Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.

Ελληνικές δράσεις επιχειρηματικότητας στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (18-30 Νοεμβρίου 2013)

Η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ξεκινάει στις 18 Νοεμβρίου και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποία έχουν προγραμματιστεί και συνεχίζονται να προγραμματίζονται εκατοντάδες δράσεις σε όλον τον κόσμο, και πλέον πολλές είναι αυτές που θα υλοποιηθούν και στην Ελλάδα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πτώχευση-βόμβα. “Κανόνι” σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Πλήττονται και ξενοδοχεία στην Λευκάδα

Σημείωση ΜΝ : Οι πρώτες πληροφορίες μας   αναφέρουν ότι η εταιρεία δραστηριοποιούνταν και στην Λευκάδα, ενοικιάζοντας κάποια κταλύμματα, κυρίως στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *