Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2019

Δήμαρχος ο Ηλίας Λογοθέτης!

Έβγαλε ήδη και προεκλογικές αφίσες!!!

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον ταλαντούχο Λευκαδίτη ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη. Έπειτα από την επιτυχημένη παγκόσμια πρώτη στο 37ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μόντρεαλ που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο, η νέα ταινία «Το δέντρο και η κούνια» που συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Νίκο Ορφανό,  Μιριάννα Καρανόβιτς κ .α., ταξιδεύει για Ινδία.

Η ταινία της Μαρίας Ντούζα θα συνεχίσει το κινηματογραφικό «γύρω του κόσμου» στο 44ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της πόλης  Γκόα, μαζί με άλλες τέσσερις ελληνικές ταινίες.

Τώρα μην σας τρομάζουμε, άλλωστε ο Ηλίας  Λογοθέτης απεχθάνεται τα αξιώματα. Δεν κινδυνεύουν οι όποιοι αιρετοί στην  περιοχή μας, μπορούν να συνεχίσουν την … κατηφόρα  απρόσκοπτα! Απλά για τις ανάγκες του σεναρίου της νέας ταινίας ο καταξιωμένος Λευκαδίτης ηθοποιός  ζει στην Ελλάδα και είναι δήμαρχος στη μικρή του πόλη!!!

Εμείς δε μπορούμε παρά να του ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα του δουλειά που είναι εξαιρετική, όπως όλες οι προηγούμενες.

Δείτε το trailer της ταινίας:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λευκάδας

Από το Επιμελητήριο Λευκάδας δίνονται στη δημοσιότητα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης για την τουριστική ανάπτυξη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *