Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση του Ασφαλιστικού Γραφείου Μεσσήνη Χρυσούλα σχετικά με αήθεις επιθέσεις που δέχεται η επιχείρηση

Το τελευταίο  καιρό το ασφαλιστικό μου Γραφείο το οποίο λειτουργεί νόμιμα με την υπ΄αριθμόν 1961 άδεια από το έτος 2007 δέχεται κακοήθης επίθεση από «έξω-ασφαλιστικούς» παράγοντες οι οποίοι δραστηριοποιούνται παράνομα στο χώρο της ασφάλισης, όπως υπάλληλοι Δημοσίου, Συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας, κλπ οι οποίοι δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο συγκεκριμένο  χώρο.

Ως μέσο για να σπιλωθεί η επιχείρηση μου, χρησιμοποιείται ο σύζυγος μου ο οποίος είναι Αξιωματικός της Αστυνομίας και υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι κακοήθεις στόχοι τους δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν  με την μορφή Φεϊ-Βολάν σχετικά έντυπα προκειμένου να σπιλώσουν την επιχείρηση μου πλήττοντας παράλληλα και την υπόληψη τόσο αυτής όσο και του συζύγου μου.

Πληροφορώ τους συκοφάντες ότι άμεσα θα προσφύγω στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου και θα προκαλέσω ποινική και οικονομική έρευνα (ΣΔΟΕ) για την πάταξη του απαράδεκτου φαινομένου της παράνομης ασφάλισης καθώς και θα απαιτήσω αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές τις αήθεις ενέργειες, που ως προανέφερα δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο χώρο.

Η εκπροσωπούσα την επιχείρηση

ΜΕΣΣΗΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Καββαδάς στον Prisma 91,6: “Για πρώτη φορά είμαστε τόσο κοντά στην υλοποίηση του έργου της υποθαλάσσιας σύνδεσης, χωρίς διόδια. ‘Ή τώρα ή ποτέ”

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο Βουλευτής Λευκάδας σε μια αποκλειστική συνέντευξη για την υποθαλλάσια ζεύξη του νησιού […]

“Φωτιές άναψε” το άρθρο-παρέμβαση της πρώην δημάχου Καρυάς κ. Σεβαστής Ρεκατσίνα για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων

Μετά το άρθρο-παρέμβαση της κ. Ρεκατσίνα* για την αύξηση στο Ειδικό Τέλος ακινήτων, έχουμε την αντίδραση τόσο του Δημάρχου Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *