Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του Ασφαλιστικού Γραφείου Μεσσήνη Χρυσούλα σχετικά με αήθεις επιθέσεις που δέχεται η επιχείρηση

Το τελευταίο  καιρό το ασφαλιστικό μου Γραφείο το οποίο λειτουργεί νόμιμα με την υπ΄αριθμόν 1961 άδεια από το έτος 2007 δέχεται κακοήθης επίθεση από «έξω-ασφαλιστικούς» παράγοντες οι οποίοι δραστηριοποιούνται παράνομα στο χώρο της ασφάλισης, όπως υπάλληλοι Δημοσίου, Συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας, κλπ οι οποίοι δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο συγκεκριμένο  χώρο.

Ως μέσο για να σπιλωθεί η επιχείρηση μου, χρησιμοποιείται ο σύζυγος μου ο οποίος είναι Αξιωματικός της Αστυνομίας και υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι κακοήθεις στόχοι τους δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν  με την μορφή Φεϊ-Βολάν σχετικά έντυπα προκειμένου να σπιλώσουν την επιχείρηση μου πλήττοντας παράλληλα και την υπόληψη τόσο αυτής όσο και του συζύγου μου.

Πληροφορώ τους συκοφάντες ότι άμεσα θα προσφύγω στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου και θα προκαλέσω ποινική και οικονομική έρευνα (ΣΔΟΕ) για την πάταξη του απαράδεκτου φαινομένου της παράνομης ασφάλισης καθώς και θα απαιτήσω αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές τις αήθεις ενέργειες, που ως προανέφερα δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο χώρο.

Η εκπροσωπούσα την επιχείρηση

ΜΕΣΣΗΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Την άμεση προσωπική παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας για τα τραπεζοκαθίσματα στην παραλία της πόλης και τα πρόστιμα που “ρίχνει” ο νέος Λιμενάρχης ζητά ο Θεόδ. Σολδάτος

09-07-2014 Λόγω του επείγοντος του θέματος, αντί ερωτήσεως στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, επελέγη η γραπτή πληροφόρηση του αρμοδίου Υπουργού, η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *