Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Ασφαλιστικού Γραφείου Μεσσήνη Χρυσούλα σχετικά με αήθεις επιθέσεις που δέχεται η επιχείρηση

Το τελευταίο  καιρό το ασφαλιστικό μου Γραφείο το οποίο λειτουργεί νόμιμα με την υπ΄αριθμόν 1961 άδεια από το έτος 2007 δέχεται κακοήθης επίθεση από «έξω-ασφαλιστικούς» παράγοντες οι οποίοι δραστηριοποιούνται παράνομα στο χώρο της ασφάλισης, όπως υπάλληλοι Δημοσίου, Συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας, κλπ οι οποίοι δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο συγκεκριμένο  χώρο.

Ως μέσο για να σπιλωθεί η επιχείρηση μου, χρησιμοποιείται ο σύζυγος μου ο οποίος είναι Αξιωματικός της Αστυνομίας και υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι κακοήθεις στόχοι τους δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν  με την μορφή Φεϊ-Βολάν σχετικά έντυπα προκειμένου να σπιλώσουν την επιχείρηση μου πλήττοντας παράλληλα και την υπόληψη τόσο αυτής όσο και του συζύγου μου.

Πληροφορώ τους συκοφάντες ότι άμεσα θα προσφύγω στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου και θα προκαλέσω ποινική και οικονομική έρευνα (ΣΔΟΕ) για την πάταξη του απαράδεκτου φαινομένου της παράνομης ασφάλισης καθώς και θα απαιτήσω αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές τις αήθεις ενέργειες, που ως προανέφερα δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο χώρο.

Η εκπροσωπούσα την επιχείρηση

ΜΕΣΣΗΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Καββαδάς μέχρι..τέλους

Στον Πανιώνιο θα παραμείνει οριστικά ο Βασίλης Καββαδάς. Δεν προχώρησε το ενδιαφέρον Ούνιξ και Μπιλμπάο για τον 22χρονο σέντερ, που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *