Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο ΣΥ.ΜΟ.Λ προς το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Λευκαδας (ΣΥ.ΜΟ.Λ.)  εκφράζουν τα πιο θερμά τους ευχαριστήρια στο Δήμο Λευκάδας, τον Δήμαρχο,  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Επικεφαλείς των παρατάξεων  της Αντιπολίτευσης καθώς και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου,  για την απόφαση που πήρε ομόφωνα το Δημοτικο Συμβούλιο στην συνεδρίαση  της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2013 και αφορούσε την παραχώρηση οικήματος που ανήκει στον Δήμο για τη στέγαση των νέων γραφείων του συλλόγου μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι τα καλά σας λόγια που ειπώθηκαν  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το σύλλογό μας και το έργο του μας  γέμισαν εκτός της ικανοποίησης και ένα αίσθημα ευθύνης για όσο το  δυνατόν περισσότερες προσπάθειες και ενέργειες ώστε να φανούμε αντάξιοι  της εμπιστοσύνης της οποίας όλοι από κοινου μας δείξατε.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά στην Αντιδήμαρχο κα. Σκιαδά Ζωή  που από την αρχή στήριξε την προσπάδειά μας και ήταν εισηγήτρια του  θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά Τιμής
Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.ΜΟ.Λ.
www.symol.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights