Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Παρών το Μεγανήσι στην «Philoxeneia 2013» χάρη στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Eπιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Μεγανησίου (αναν.)

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μεγανησίου βγάζει το Μεγανήσι απ΄ την …αφάνεια!  Όπως μας  δήλωσε ο Πρόεδρός του κ.  Τάκης Κατωπόδης ήταν στοίχημα που έβαλαν και κέρδισαν εκεί στο Σύλλογο, αξιοποιώντας  τα λίγα αποθεματικά που βρίσκονταν στα ταμεία του.

Το φυλλάδιο βγήκε στην κυριολεξία στο “παρά  πεντε” , αλλά  τα καταφέραμε κι είμαστε εδώ. Οι εκπλήξεις  απ’ τον Σύλλογό μας θα συνεχιστούν. Υπάρχουν ιδέες, μεράκι και κυρίως όρεξη για δουλειά”,   μας δήλωσε!

Ο Σύλλογος με δικά του έξοδα τύπωσε 10.000 φυλλάδια ενώ να σημειώσουμε ότι το περίπτερο στην Έκθεση είναι ιδιόκτητο, αγορασμένο από την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων & Δωματίων Λευκάδας, ο οποίος συναπαρτίζεται από τους αντίστοιχους τοπικούς Συλλόγους  Λευκάδας, Μεγανησίου και Κεντρικής Λευκάδας.

Όπως μας δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Τάκης Κατωπόδης, η κίνηση στο περίπτερο του Μεγανησίου είναι υπέρ το δέον ικανοποιητική και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα συνεχιστεί, ειδικά το Σαββατοκύριακο που η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

20/11 /2013  

“Απών   το  Μεγανήσι από την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ελλάδα;

Γίναμε τα “γύρω νησιά” της Λευκάδας …  Πού είναι δήμος , σύλλογοι , φορείς  κτλ …;

“Δυναμική η παρουσία της Λευκάδας στην έκθεση.

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας μας “Philoxenia 2013” στην Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή δεκάδων τουριστικών προορισμών και μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την Λευκάδα θα εκπροσωπήσουν η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με τα προωθητικά έντυπα

α) Απέραντη Γαλήνη

β) Θρησκευτικοί Προορισμοί

γ) Περιπατητικές Διαδρομές)

ο Δήμος Λευκάδας με το έντυπο “Λευκάδα όλο το χρόνο”, ο εκδοτικός οίκος Fagotto Books με το έντυπο “Destination Lefkada”, που θα συστεγαθούν στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Για μια ακόμα φορά δυναμική θα είναι η παρουσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας που στεγάζεται σε δικό της περίπτερο και θα διανείμει στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό για το νησί μας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό event για το μεσημέρι του Σαββάτου!

Για το τέλος αφήσαμε την παρθενική συμμετοχή στην “Philoxenia 2013” του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, ο οποίος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ίδρυση του κατάφερε να φέρει την μέχρι πρότινος αφανής Νικιάνα στο προσκήνιο, μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες των μελών του και ειδικά του Προέδρου κ. Αντώνη Μανωλίτση. Τον Σύλλογο Επαγγελματιών θα εκπροσωπήσει μέλος του ΔΣ που θα διανείμει στο κοινό τον νεοεκδοθέντα χάρτη της περιοχής με χρήσιμα στοιχεία της Νικιάνας και καταχωρήσεις επιχειρήσεων του χωριού.

Εντύπωση μας προκάλεσε η απουσία του Μεγανησίου, αφού τουλάχιστον απόψε δεν εντοπίσαμε κανένα τουριστικό έντυπο του Δήμου Μεγανησίου ή κάποιου άλλου φορέα του νησιού. Οι μόνες αναφορές στο νησί είναι στον γενικό τίτλο του περιπτέρου, δύο φωτογραφίες και μια πολύ μικρή αναφορά στο έντυπο του Δήμου Λευκάδας.”

ΠΗΓΗ και περισσότερες φωτογραφίες στο mylefkada.gr

22 Shares

Σχετικά άρθρα

Aνελέητο κυνηγητό σε ψαράδες από τις διοικητικές αρχές, στο Μεγανήσι, στη Λυγιά και αλλού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κ.Ο. ΚΚΕ Λευκάδας

Ανακοίνωση της Κ.Ο Λευκάδος του ΚΚΕ           Στα γραφεία του κόμματος της Λευκάδας έφτασαν καταγγελίες επωνύμων ψαράδων για το ανελέητο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.