Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

“Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών” το νέο κόμμα

Tην ιδρυτική πράξη του νέου κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» ανακοινώνουν απόψε οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.

Η ανακοίνωση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, στον πολυχώρο «Metropolis» που βρίσκεται επί της οδού Πανεπιστημίου 54, στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών αποτελεί μετεξέλιξη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, της πολιτικής κίνησης που είχαν ιδρύσει στις 19 Ιανουαρίου οι -προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Β΄ Αθηνών Γ. Δημαράς και περιφέρειας Αττικής Β. Οικονόμου.

Τότε ο κ. Δημαράς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί η κίνηση σε κόμμα, εάν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις και το ζητήσουν όσοι ακολουθήσουν την κίνηση.

«Άρμα Πολιτών» ήταν το όνομα του συνδυασμού, με τον οποίο ο κ. Δημαράς ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκύκλιος του Υπ. Οικ. προβλέπει και ερωτηματολόγιο (!) στους φορολογούμενους για τον τρόπο διαβίωσής τους και των υποχρεώσεών τους

Όπως αναφέρεται στην Εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα καλούνται με επιστολή της εφορίας να συμπληρώσουν δύο έντυπα. Το πρώτο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights