Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Οκτωβρίου 2020

«Ηχηρό» μήνυμα από τα μέλη της ΝΔ στη Λευκάδα: «Σας επιφυλάσσουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ εάν δεν αλλάξετε ρότα»

Οι εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν  το περασμένο Σάββατο  16  Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέων Προέδρων και Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, σύμφωνα με την νέα οργανωτική δομή του κόμματος της ΝΔ, ανέδειξαν νικητή την «αποχή».

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε μια οργάνωση που αριθμεί από τα περισσότερα μέλη για τον νομό Λευκάδας, την ΔΗΜ.Τ.Ο  Νυδριού που απορρόφησε και τα μέλη  από τις ΔΗΜ.ΤΟ Ελλομένου και Απολλωνίων, ψήφισαν περίπου 125 μέλη.  Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που οδηγήθηκαν στις κάλπες λόγω των προσωπικών σχέσεων που διατηρούσαν με τους υποψηφίους, ενώ η γκρίνια και οι διαμαρτυρίες των προσελθόντων στις κατά τόπους Εφορευτικές Επιτροπές ήταν συχνό φαινόμενο.

Πιο «επιθετικοί» προς τους διοργανωτές -κι αυτό δημιούργησε αίσθηση- ήταν παραδοσιακοί ψηφοφόροι τους, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι, όπως και στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ πριν ένα χρόνο, στην κυριολεξία «σύρονταν» με κάθε μέσο  έως τις κάλπες.

Το φαινόμενο,  απ΄ό,τι μαθαίνουμε, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά περίπου τον κανόνα για αρκετά μέρη της Ελλάδας σε τέτοιο βαθμό, ικανό για να προβληματίζει το πλειοψηφικό κόμμα της Συγκυβέρνησης, αφού διαπιστώνει πόσο ακριβά μέλλει να πληρώσει την επιλογή του να κουβαλάει στους «ώμους» του έναν βουλιαγμένο συνεταίρο που ο λαός καταδίκασε στο 5%.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Να και λάχανα που δεν είχαμε! Ανοιχτή πρόταση πολιτευτών της Αυτοδιοίκησης για διάσπαση της Περιφέρειας (γράφει ο Γ. Γαβρίλης)

Σύμφωνα με το corfupress.com: “Το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο του έτους που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα, αναμένεται… θερμό μετά […]

Δήμαρχος Λευκάδας Κ.Αραβανής: Απαράδεκτη η διαδικασία έκδοσης ΚΥΑ για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού στους Δήμους. Ζητά την απόσυρσή της και διαβούλευση πριν την έκδοσή της

Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου του δήμου Λευκάδας: Πληροφορηθήκαμε την έκδοση ΚΥΑ με το ανωτέρω θέμα και θεωρούμε απαράδεκτη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *