Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

ISCI – Καινοτόμες Υπηρεσίες για την ενίσχυση της συνεργασίας και της διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στον τομέα της αγρο-βιομηχανίας

Ενημέρωση από την Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων (ΑΝ.ΙΟ.Ν.) –

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α

Μαντζάρου 13, Τ.Κ 49 100 Κέρκυρα Τηλ:26610 81310. Φαξ: 26610 81311 e-mail:info@anion.org.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου ISCI «Καινοτόμες Υπηρεσίες για την ενίσχυση της συνεργασίας και της διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στον τομέα της αγρο-βιομηχανίας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εδαφικής ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι η τελική Συνάντηση Εργασίας του έργου.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης αυτής, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι 8 αγροδιατροφικών επιχειρήσεων των Ιονίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε εργαστήριο παρουσίασης και δοκιμής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύωσης και προβολής των επιχειρήσεων, η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου ISCI.

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι οποιαδήποτε αγροδιατροφική επιχείρηση, η οποία ενδιαφέρεται να προβάλει την επιχείρησή της και να αναζητήσει συνεργάτες (πελάτες, προμηθευτές, διανομείς κ.λπ.) στο εξωτερικό, μπορεί να εγγραφεί μέχρι τις 30/11/2013 δωρεάν στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του έργου ISCI www.iscipro.com, εισάγοντας τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία.

Η εγγραφή και η εισαγωγή των πληροφοριακών δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολύ εύκολο τρόπο, είτε από την κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία από μόνη της, είτε με την βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών και συνεργατών της νεοσύστατης Θερμοκοιτίδας στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων.

Η συγκεκριμένη θερμοκοιτίδα δημιουργήθηκε στα πλαίσια του έργου ISCI και λειτουργεί ήδη στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ιονίων Νήσων, με σκοπό την υποστήριξη των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων, στις προσπάθειες τους για εξωστρέφεια και διεθνοποίηση, με την χρήση καινοτόμων ηλεκτρονικών εργαλείων marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΝ.ΙΟ.Ν. – Τηλ.: +30 2661 0 81310, Φαξ: 26610 81311 e-mail:info@anion.org.gr (Αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας κ. Ειρήνη Κακαρούκα και Μαρία Αρμενιάκου).

 

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΙO.N.

Ιωάννης Τρεπεκλής

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *