Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2022

Ο Δήμος Σίφνου προσφέρει δωρεάν διαμονή προκειμένου να πάει γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο

Η άλλη πλευρά της Σίφνου που σφύζει από ζωή το καλοκαίρι, αναδεικνύεται με τις ελλείψεις σε βασικές υποδομές το Χειμώνα.
Αποκαλυπτική αυτών των αντιθέσεων που μόνο σε ένα κράτος οργανωμένο δεν παραπέμπει, είναι η ανακοίνωση του δήμου, με την οποία δίδεται δωρεάν διαμονή σε όποιον γιατρό θελήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησί.

Η ανακοίνωση του δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν ενεργειών και του Δήμου μας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 103923/11-11-2013 πρόσκληση ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη θέσεων σε ιατρεία και νοσοκομεία της Ελλάδας, από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών, προβλέπεται και η κάλυψη της θέσεως ιατρού Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου. Προς περαιτέρω ενημέρωση επισυνάπτεται το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πλευρά του ο Δήμος Σίφνου φρόντισε, ώστε να δώσει κίνητρα στους ιατρούς και να καταστήσει τη Σίφνο ως επαγγελματικό προορισμό με πλεονεκτήματα, ανακαινίζοντας και επιπλώνοντας χώρο στο ισόγειο του ιατρείου για την δωρεάν διαμονή τους.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν τυχόν ενδιαφερόμενοι ιατροί για να υπηρετήσουν στο νησί μας.

ΠΗΓΗ: airetos.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *