Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Προκηρύχθηκαν τέσσερις (4) θέσεις στον Δήμο Μεγανησίου στα πλαίσια της Κοινωφελούς Εργασίας

Στις 12 Νοεμβρίου 2012 δημοσιεύθηκε η δεύτερη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).

Η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στη δημιουργία 27.948 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκίνησε χθες 13/11/2013 και λήγει στις 20/11/2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Περισσότερα για το δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης κλπ στο Δελτίο Τύπου.

Οι θέσεις εργασίας στο Μεγανήσι (δήμος)

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

1

ΔΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

1

ΠΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

1

ΤΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

1

ΠΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Περισσότερα για την περιγραφή των προσφερόμενων θέσεων και τα προσόντα εδώ (Επιλέξτε από την σελίδα που θα εμφανιστεί το «Παράρτημα ΙΙ»).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *