Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2019

Μεγανήσι. Πρώτη απονομή του “Βραβείου Ροντογιάννη”, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κατ΄αρχάς να υπενθυμίσουμε ότι στις 8 Ιουνίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου, σε τακτική συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την θέσπιση του «Βραβείου Ροντογιάννη» («Στη μνήμη Παναγιώτη – Ελένης Ροντογιάννη και του εγγονού τους Αντώνη Καφούση»).

Το βραβείο συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο θα μπορεί να αναπροσαρμόζεται και θα δίδεται στον πρωτεύσαντα στους Πολιτικούς Μηχανικούς σε οποιαδήποτε Πολυτεχνική Σχολή της χώρας στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Βασικός, δε, όρος είναι η καταγωγή των γονέων ή ενός από τους γονείς να είναι από το Μεγανήσι, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για μόνιμους κατοίκους του Μεγανησίου ή για ετεροδημότες (εκτός νησιού και νομού).

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Φέτος το πρώτο βραβείο του νέου θεσμού θα δοθεί σε σχετική τελετή το Σάββατο 16 Νοέμβρη στις 17:30 μμ, στην αίθουσα Πολιτισμού στο Σπαρτοχώρι.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update: Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μεγανησίου την Παρασκευή 24/8 με μοναδικό θέμα την καταγγελία της σύμβασης της μαρίνας Βαθέος

Την Παρασκευή στις 24 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *