Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Συγγνώμη, λάθος από την δημοτική παράταξη «Μαζί στο Μέλλον»

Ομολογία αποτυχίας στις επιλογές της  και για το αναψυκτήριο στην Ρόκα

Στα «κεραμίδια» βγήκε ο  νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Κονιδάρης(πρώην  αντιδήμαρχος ) όταν αντίκρυσε την πρόσκληση σε δημοτικό συμβούλιο που του επιδόθηκε μόλις χθες. Δεν πίστευε στα μάτια του για την ηθική δικαίωση, για την άδικη και χωρίς προηγούμενο αποπομπή του. Ηθική δικαίωση, όμως,  και για επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται παραπλεύρως του αναψυκτηρίου στη θέση Ρόκα, αφού χρόνια τώρα έχει στοχοποιηθεί ως ο μόνος παράνομος στην περιοχή του Μεγανησίου.

Εμείς δεν θα πάρουμε θέση, απλώς θα είμαστε εκεί για να καταγράψουμε  τη νέα «τραγωδία» στο σήριαλ  της δημαρχιακής παράταξης που αναδείχθηκε και υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ στο Μεγανήσι.

Ύστερα από απόφαση της δημοτικής αρχής (Θέμα 9) στην συνεδρίαση της 15ης Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 μμ: “Απόφαση για καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης δημοτικού αναψυκτηρίου στην θέση ΡΟΚΑ για παραβίαση των όρων της σύμβασης” Εισηγητής ο Δήμαρχος Μεγανησίου).

Αυτονόητα θεωρούμε πλέον ότι εάν ψηφιστεί, θα πρέπει τουλάχιστον ηθικά να αποκατασταθούν τόσο ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Κονιδάρης, όσο και ο επιχειρηματίας της «διπλανής πόρτας».

Δείτε όλα τα θέματα της  15ης   εδώ και  της 16ης  εδώ   συνεδρίασης  του δημοτικού συμβουλίου δήμου Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *