Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Στην Κέρκυρα λόγω Hahn ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος

Ο Επίτροπος Johannes Hahn θα επισκεφθεί την Κέρκυρα (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) και τα Ιωάννινα (Περιφέρεια Ηπείρου), στις 4-5 Νοεμβρίου αντίστοιχα και θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Σπ. Σπύρου (Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων) και  Αλέξανδρο Καχριμάνη (Περιφερειάρχης Ηπείρου).

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων είχε ξανασυναντηθεί με τον Επίτροπο στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 και τον είχε ενημερώσει για την κατάσταση και πορεία του ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά, για τις προτεραιότητες ανά Περιφερειακή Ενότητα της ΠΙΝ κλπ. (δείτε σχετικά εδώ).

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην Κέρκυρα, μετά την κατ΄ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου, ο Επίτροπος και ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της Περιφέρειας (ώρα 10.00, Αμφιθέατρο της Ιονίου Ακαδημίας Κέρκυρας).

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος, αν κρίνουμε σωστά από το δελτίο κίνησης του επιβατικού αυτοκινήτου του Δήμου Μεγανησίου που έχει αναρτηθεί στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights