Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2020

Πορεία των έργων στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου

Σύσκεψη είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρος Σπύρου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Τεμπλονίου με θέμα: «Πορεία των έργων στο χώρο υγειονομικής ταφής των στέρεων αποβλήτων στο Τεμπλόνι» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και θέματα περιβαλλοντικά που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, κ. Καραλής Νικήτας, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, κ. Πέτρος Οικονόμου, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος, κ. Κ. Σκορδίλης και ο Σύμβουλος της Περιφέρειας, κ. Ιωσήφ Ροδίτης.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και βοήθησε να διευκρινιστούν διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την παρούσα κατάσταση και να δρομολογηθούν ενέργειες που θα βοηθήσουν την καλύτερη λειτουργία του χώρου, αλλά και την προοπτική της μελλοντικής διαχείρισης των στέρεων αποβλήτων.

(ΔΤ ΠΙΝ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O Σύλλογος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη για την υγεία στην Λευκάδα

Σύλλογος Νοσοκομείου                                                                                      Λευκάδα 10/3/2015 Γ.Ν. Λευκάδας                                                                                                                                                               Τηλ.- φαξ: 2645025016                                                                   Email:syllogosnosokomeiou@gmail.com                 ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΑ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *