Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Λευκάδα: “Διαδίκτυο και Ανάπτυξη Νησιωτικών Περιοχών”

Εκδήλωση στην Λευκάδα από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Πρόσκληση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαλέξεις για το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες στη Λευκάδα

Στο πλαίσιο της Δράσης «Εξάλειψη Ψηφιακού Χάσματος μεταξύ Νησιωτικών και Ηπειρωτικών Περιοχών», το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει στη Λευκάδα σειρά ενημερωτικών διαλέξεων και παρουσιάσεων με θέματα σχετικά με το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες.

Στο γενικό κοινό απευθύνεται η εκδήλωση με θέμα Διαδίκτυο και Ανάπτυξη Νησιωτικών Περιοχών, που θα γίνει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν ομιλίες από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα (Πέμπτη 31 Οκτωβρίου) και ώρα 16:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, θα γίνουν ομιλίες από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα Επιχειρηματικότητα και Διαδίκτυο, οι οποίες απευθύνονται σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού.

Την επομένη, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λευκάδας με θέμα Διαδίκτυο και Σχολείο, για να γίνει ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας για το ατύχημα στον παραλιακό χώρο πίσω από το Ηρώο

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                    Λευκάδα, 7 Ιουνίου 2013                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.