Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Κλειστή από 6 μέχρι 11 Νοεμβρίου θα παραμείνει η ΔΟΥ Λευκάδας

Λόγω ένταξής της στο νέο σύστημα TAXISnet η ΔΟΥ Λευκάδας θα παραμείνει κλειστή για το κοινό από τις 6 έως τις 11 Νοεμβρίου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ήδη στα μέσα Οκτωβρίου ο Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Θεοχάρης, 6 Δ.Ο.Υ. εντάσσονται στο ΝΕΟ Taxis κάθε εβδομάδα και εάν δεν αλλάξει το χρονοδιάγραμμα στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν ενταχθεί όλες οι Δ.Ο.Υ.
Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα σταματήσουν και οι προγραμματισμένες διακοπές του Συστήματος Taxis   που ταλαιπωρούν τους φορολογούμενους εδώ και αρκετούς μήνες.

Όμως με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ο χρόνος ενσωμάτωσης των ΔΟΥ στο νέο σύστημα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Επιπλέον με την ένταξη 29 ΔΟΥ (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) στο νέο TAXIS τον Μάιο 2013, υπερκαλύφθηκε ο στόχος του μνημονίου για ένταξη ΔΟΥ που αντιπροσωπεύουν το 70% των εσόδων της χώρας έως 30/06/2013, αφού ήδη από σήμερα έχουν ενταχθεί έσοδα που αντιπροσωπεύουν το 70,3%, ενώ έως 30/06/2013 θα έχει επιτευχθεί η ένταξη του 80% των εσόδων της χώρας.

Δείτε το σχετικό ΔΤ του Υπουργείου Οικονομικών

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights