Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

Ποιοι παίρνουν τις υποτροφίες από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  τα αποτελέσματα της προκήρυξης των 2 υποτροφιών συνολικού ύψους 7.200€ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-14. Κατόπιν εισηγήσεως της επιτροπής υποτροφιών η οποία αξιολόγησε τον σημαντικό αριθμό αιτήσεων που υποβλήθησαν, ο Όμιλός μας αποφάσισε  τη χορήγηση των παραπάνω υποτροφιών στους:

  1. Χρήστο Λάτσα του Άγγελου, σπουδαστή στο 3ο εξάμηνο της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας και
  2. Αθηνά Κωνστάντη του Νικολάου, φοιτήτρια στο 1ο εξάμηνο της Σχολής Επιστημών  Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τρίτος υπότροφος του Ομίλου είναι ο Κωνσταντίνος Μπασιάκος, σπουδαστής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηπείρου, ο οποίος υποδείχθηκε φέτος από την Ι. Μ. Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων για την υποτροφία που χορηγεί ο Όμιλός μας σε συνεννόηση με την Ι. Μ.

Τέλος, ο Όμιλός μας γνωστοποιεί ότι η υπότροφός του Ειρήνη Βλάσση – Πανδή, φοιτήτρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, συνεχίζει την υποτροφία της και για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-14.

Οι υπότροφοι θα παραλάβουν τις υποτροφίες τους σε πανηγυρική συνεστίαση του Ομίλου μας, που θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων ημερών.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας ευχαριστεί όλους όσους κατέθεσαν αιτήσεις για τις φετινές υποτροφίες. Η επιλογή είναι πάντα δύσκολη, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι υποψήφιοι υπότροφοι. Σε όλους και όλες, ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους!

 

Για τον Ροταριανό Όμιλο Κερκύρας

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Πιτσινίγκος

Ο Γραμματέας

Γεώργιος Πανδής

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Mας περάσανε για …Ιθαγενείς

Βγάλαν τα «καθρεπτάκια» και τις «χάντρες» απ’ τις τσέπες οι  δήθεν «Ανεξάρτητοι» υποψήφιοι οπαδοί των μνημονίων και της  ακρονεοφιλελεύθερης πολιτικής, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *