Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Αυγούστου 2021

Γιώργος Καλούδης: Σεβαστείτε την απόφαση του ΠΣΙΝ και συζητήστε το θέμα των “καρχαριών”

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
eptanisiaki anagennisi.com

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

Διονύσιος Σολωμός

 ΤΕΤΑΡΤΗ  23-10- 2013

ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣΙΝ  Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

 

ΠΡΟΣ

1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Σπύρο Σπύρου

2. Πρόεδρο ΠΣΙΝ κ.Νίκο Μηλιώτη,

Κοιν.: ΜΜΕ

 

Κύριε Περιφερειάρχη,

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά από πρόταση, πίεση και επιμονή της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και υποστήριξη  και από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αφού στην αρχή αντιταχθήκατε, τελικά υποχωρήσατε και δεχθήκατε και γράφτηκε ως κατεπείγον, στην Ημερήσια Διάταξη της με τηλεδιάσκεψη «συνεδρίασης» της 16-10-2013, για να συζητηθεί το θέμα της Λήψης απόφασης για  ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ,  ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Το θέμα δεν πρόλαβε τελικά να συζητηθεί, παρά την 11ωρη συνεδρίαση, διότι,  μεταξύ άλλων, προς το τέλος εσείς προτιμήσατε και συζητήθηκε για άλλη μία φορά η χορήγηση άδειας σε ιχθυοτροφείο.

Όπως τονίσαμε είναι αδιανόητο να αποφασίσουν οι Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς κ Ιθάκης και Ζακύνθου λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές, ερήμην (και ενδεχόμενα ενάντια στη βούληση) του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οι κοινωνικές τάξεις των επαγγελματιών, εμπόρων, καταστηματαρχών αφενός μεν και των εργαζόμενων αφετέρου, αντιδρούν έντονα διότι η πειθήνια υπακοή σας στα κυβερνητικά κελεύσματα, που ευνοούν τους μεγαλοκαρχαρίες-πολυεθνικές θα δώσει τη χαριστική βολή στη χειμαζόμενη μικρομεσαία τάξη και θα δουλοποιήσει τους εργαζόμενους.

Η βούληση-απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν να συζητηθεί το θέμα πριν τις 29 Οκτώβρη 2013, ημερομηνία στην οποία οι 4 αντιπεριφερειάρχες σας θα υπογράψουν τις σχετικές πράξεις.

Επειδή οι  συνεδριάσεις και τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης προνομιακά, κατά νόμο, τις συγκαλείτε και τα εγγράφετε εσείς οι δύο,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και να ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, έστω και μετηλεδιάσκεψη  σε απογευματινές ώρες, πριν την 29-10-2013, με 1ο θέμα αυτό.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517

e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πείτε ΟΧΙ στην οικολογική και οικονομική καταστροφή Καλάμου και Καστού από την ιχθυοκαλλιέργεια. Συγκέντρωση υπογραφών (Petition)

Η επιτροπή αγώνα Καλάμου και Καστού καλεί όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια τους για τον αποχαρακτηρισμό των περιοχών γύρω […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *