Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Νίκος Ζαβιτσάνος και Αριστοτέλης Λάζαρης μοιράζονται το «Bραβείο Δημότη»

Δύο εξαίρετοι συνδημότες μας επιλέχθηκαν από  το Διοικητικό Συμβούλιο  του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου να βραβευτούν την προσεχή Παρασκευή για την εθελοντική τους προσφορά την χρονιά που μας πέρασε.

Ο κ.  Αριστοτέλης Λάζαρης, συνταξιούχος  και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μεγανήσι μαζί στο Μέλλον» για την  εθελοντική προσφορά του στον τομέα της καθαριότητας των παραλιών και  ο κ. Ζαβιτσάνος Νίκος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και ομοίως υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος με την ίδια δημοτική παράταξη που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου από το 2010,  για την εθελοντική του προσφορά σε  διάφορες δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου μας.

Το meganisinews τούς εκφράζει θερμά συγχαρητήρια κι εύχεται κι άλλοι  συνδημότες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Μεγανήσι, ένας τόπος που διατηρεί αναλλοίωτη την παραδοσιακή μουσική και διασκέδαση, που πεισματικά αρνείται να υποκύψει στη λαίλαπα της σημερινής γενικότερης μετριότητας”

Γιάννης Καρναβάς Εικόνα βγαλμένη από άλλες εποχές θαρρεί κανείς , τότενες πού ο σεβασμός προς το χορευτή ήταν αυτονόητος, κι […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *