Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Ως Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων αναγορεύεται ο Γιάννης Πολίτης

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 θα γίνει  ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με την παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του Ιδρύματος, Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια, και των αντιπροέδρων, Καθηγητών Σωτηρίου Σούλη και Ιωάννη Δραγώνα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Θα προηγηθεί η Ειδική Τελετή Αναγόρευσης του Δημοσιογράφου και Εντεταλμένου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Πολίτη ως Επίτιμου Καθηγητή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η αναγόρευση του κ. Πολίτη ως Επίτιμου Καθηγητή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας αποφασίστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να τιμηθεί για τη συνεισφορά του στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Φωτιές άναψε” η επιστολή του δημάρχου Μεγανησίου προς το Δ.Σ. της Λευκάδας για την υδροδότηση του νησιού μας

Η επιστολή του δημάρχου Μεγανησίου κ. Ευστ. Ζαβιτσάνου, σύμφωνα με την τοπική λευκαδίτικη εφημερίδα «ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ της Λευκάδας» από […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights