Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Διαμαρτυρία-Καταγγελία από τον Πανλευκάδιο στην Επιτροπή Διαιτησίας

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ.Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας

ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ 4395                           

Λευκάδα 22/10/2013

                                   Προς

Επιτροπή Διαιτησίας

κοιν. 1. Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο

κοιν. 2. Μ.Μ.Ε.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. του Πανλευκάδιου Α.Σ.-Κ. διαμαρτύρεται στην Επιτροπή Διαιτησίας και καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα  Αχέρων Καναλακίου – Πανλευκάδιος Α.Σ.-Κ. που διεξήχθη  στις 19/10/2013, κο Ντίτσο Γεράσιμο, για αλλοίωση αποτελέσματος!
Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος

α) στο 1ο ημίχρονο «ανακάλυψε» πέναλντυ υπέρ των γηπεδούχων με το οποίο προηγήθηκαν στο σκορ, όταν η ομάδα μας κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο.

β) Στο 2ο ημίχρονο σε καταφανέστατο πέναλντυ υπέρ της ομάδας μας και όταν το σκορ ήταν 1-1 όχι μόνο έκλεισε τα μάτια, αλλά όταν στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πήγε στα πόδια παίχτη μας λίγο πριν αυτός σουτάρει απέναντι απ’ το τέρμα, ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω και έκανε την εξής εφεύρεση… επιθετικό φάουλ για θέατρο!
Τα σφυρίγματα του κυρίου Ντίτσου είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να μείνει 5 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Αχέροντα στη διεκδίκηση του τίτλου.
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τον κο Ντίτσο γιατί και τις δυο φορές είναι μπροστά στη φάση! Αδιάψευστος μάρτυρας το video του αγώνα από το atpreveza.gr μια και έχει αναρτηθεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ολόκληρο το συγκεκριμένο video είναι στη διάθεσή σας για να διαπιστώσετε, όχι μόνο τους επίμαχες φάσεις, αλλά και σωρεία ακόμα “λαθών” που δεν επέτρεψαν, στην καλύτερη κατά γενική ομολογία ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα, να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει, τη νίκη!

Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ο κος Ντίτσος μέχρι και πριν τον συγκεκριμένο αγώνα έχριζε μεγάλου σεβασμού από το Δ.Σ. της ομάδας μας, πράγμα που και ο ίδιος σίγουρα επιβεβαιώνει.
Αναρωτιόμαστε πλέον, θα τιμωρηθεί ο κος Ντίτσος από κάποιον;
Έχει το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα,  αν έχει δει το video, να ζητήσει συγνώμη;
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασίες περί συγκεκριμένων γραμμών και επιλεκτικών σφυριγμάτων.
Παρακαλούμε λοιπόν ισονομία  για όλες τις ομάδες για να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα αντάξιο στο κύρος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας!

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Κατωπόδης Μιχάλης

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *