Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Αναρχοκουμμούνια ήρθε η σειρά σας! Nέα προκλητική δήλωση πολιτευόμενης της ΝΔ στο facebook

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, που δεν έκρυψε πως είναι υπέρμαχος της θεωρίας των δυο άκρων και ζήτησε να… φυλακιστούν στην ίδια πτέρυγα με τους κρατούμενους για τη Χρυσή Αυγή.

«Τσούζει η αλήθεια αναρχοκομμούνια….. μετά τους εγκληματίες Εθνικομπολσεβίκους έρχονται και τα μαντάτα για τους εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές. Η καινούργια πτέρυγα σας περιμένει και αν έχουν λίγη φαντασία οι ανακριτές και οι εισαγγελείς, πρέπει να σας βάλουν μαζί για να αλληλοεξοντωθείτε», είναι η τελευταία (χρονικά) ανάρτησή της.

Νωρίτερα, είχε εξισώσει τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό με την Αριστερά και τον κομμουνισμό. «Ο αληθινός εχθρός είναι ο ολοκληρωτισμός. Είτε στολίζεται με σβάστικα, είτε κρατάει σφυροδρέπανο. Ένα είναι βέβαιο ότι ανήκουν και τα δύο στην αριστερά και ο κομμουνισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός», έγραψε.

Αυτά, σήμερα. Γιατί η ίδια είχε κάνει μια περίεργη ανάρτηση και χθες, όπου επιτέθηκε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα για τη δήλωσή της, σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως «όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου».

Ζήτησε να συλληφθούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους ψηφοφόρους τους για τις δολοφονίες της Marfin αλλά και άλλων, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Παύλου Μπακογιάννη ή του Ν. Μομφεράτου και του Αλ. Αθανασιάδη – Μποδοσάκη!

Έγραψε στο Facebook η πολιτευτής της ΝΔ:

“Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου”. Μητέρα Παύλου Φύσσα. Μια χαρά! Παρακαλείται η δικαιοσύνη να προβεί στα δέοντα για να συλλάβει όλο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΎΑ μαζί με τους ψηφοφόρους του για τις δολοφονίες των Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία, Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν, Γεώργιος Θεοφανόπουλος, Γ. Πανταζόπουλος, Μ. Τσιμπούρης, Δημήτρη Μίχα, Σωκράτη Γκιόλια, Χρήστος Μάτης, Βασίλειος Μπούρας, Γεώργιος Γεωργίου, Γεώργιος Δουγένης, Νικόλαος Γεωργακόπουλος, Νικόλαος Τσιμπούρας, Ιωάννης Βάρης, Απόστολος Βέλλιος, Κωνσταντίνος Ζάμπαλας, Αναστάσιος Μηζύθρας, Χαράλαμπος Αμανατίδης, Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας, Γιώργος Βασιλάκης,Περικλής Ρεπαπής, Γιάννης Μεμετζίδης, Εμμανουήλ Κοντόπουλος, Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης. Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ “Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς”.

ΠΗΓΗ:  newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights