Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 95,1 σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γαβρίλης

Το meganisinews.gr ευχαριστεί θερμά τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 95,1  και τους δημοσιογράφους Μιχάλη Μίχο και Παναγιώτη Κουνιάκη που μας  παραχωρούν απλόχερα βήμα από τον πολύτιμο ραδιοφωνικό τους χρόνο, για να εκθέτουμε τα προβλήματα που απασχολούν την μικρή μας κοινωνία, συζητώντας ή βρίσκοντας λύσεις στα ζητήματα  που μας  απασχολούν.

Όπως με το θέμα των γιατρών στο Μεγανήσι, έτσι και με το θέμα των δασκάλων   ενώνουν  την φωνή τους με τους Μεγανησιώτες, ενισχύοντάς την, έτσι ώστε να βρούν την συχνότητα, στην οποία  είναι συντονισμένη τ΄ αυτιά των πολιτικών αλλά και της κοινής λογικής των απλών ανθρώπων.

Kάπως έτσι σήμερα το πρωί το meganisinews  βρέθηκε εκ  νέου στο ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95,1 μέσω του διαχειριστή του,  δίνοντας  νέα  “πληρωμένη  απάντηση” στην  κατά καιρούς  προσπάθεια  φθηνής πραπαγάνδας  και άδικης    συκοφάντησής  του από  “καλοκουρδισμένες  μαριονέττες”.

Το θέμα με τους δασκάλους, παρά την διαβεβαίωση του βουλευτή Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου (που δεν έχουμε λόγο ν΄αμφισβητήσουμε) και σύμφωνα με την οποία ο δάσκαλος βρίσκεται καθ’ οδόν, δεν έχει τελειώσει.  Εκτίμησή μας είναι ότι τώρα μόλις αρχίζει, υπό την έννοια ότι οι προκρινόμενες λύσεις του υπουργείου αποτελούν ασπιρίνες σ΄έναν άρρωστο που πάσχει βαριά  βρισκόμενος στην εντατική, όπως η δημόσια δωρεάν Παιδεία . Ο αγώνας για δημοσια δωρεάν Παιδεία και στο Μεγανήσι  μόλις άρχισε. Ας το λάβουν όλοι σοβαρά υπόψη τους.

Δείτε το άρθρο και όλα  όσα είπε ο Γιώργος Γαβρίλης εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights