Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Νοεμβρίου 2020

Αποφασισμένος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Μεγανησίου να υπερασπιστεί το ισότιμο δικαίωμα των μαθητών του νησιού στη μάθηση

Διεκδικεί το ισότιμο δικαίωμα της μάθησης και εκπαίδευσης των παιδιών με άλλα σχολεία, ενώ δηλώνει αποφασιμένος να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις, έχοντας στο πλευρό του όλους τους φορείς του Μεγανησίου. Θα πραγματοποιηθεί παράσταση στον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΔΤ που εξέδωσε σήμερα «δεν υπάρχει από την πολιτεία η βούληση να ανταποκριθεί στην νησιωτικότητα του σχολείου μας.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
          ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 7/10, οι γονείς συναντηθήκαμε  με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, όπου και ενημερωθήκαμε  για τα προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας του σχολείου.

Διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει από την πολιτεία η βούληση να ανταποκριθεί στην νησιωτικότητα του σχολείου μας και αποφασίζουμε την μεθόδευση σειρά ενεργειών  και κινητοποιήσεων, ώστε  να διεκδικήσουμε το ισότιμο δικαίωμα της μάθησης και εκπαίδευσης των παιδιών μας με άλλα σχολεία.

Στη κατεύθυνση αυτή είναι συντεταγμένοι όλοι οι φορείς του Μεγανησιού, οι οποίοι μαζί μας θα κάνουν παράσταση στον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Eκπαίδευσης  την τρέχουσα εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι την οριστική ανταπόκριση της πολιτείας στο δίκαιο αίτημά μας και καλούμε το σύνολο των κατοίκων στο πλευρό μας.

Μεγανήσι 7 Οκτωβρίου 2013

Tο ΔΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *