Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη ταξιδιωτικού δημοσιογράφου από το Βέλγιο

To Eπιμελητήριο Λευκάδας συνδιοργάνωσε τη φιλοξενία ενός ακόμα ταξιδιωτικού δημοσιογράφου από το Βέλγιο σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Βελγίου και τον tour operator Sunweb.

Η δημοσιογράφος εκπροσώπησε το μηνιαίο περιοδικό Vitaya που έχει ως θέμα μεταξύ άλλων τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τη μόδα και τα ταξίδια.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας οργανώθηκε από τα στελέχη και τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου, κο Γ. Μιχαηλίδη και σε συνεργασία με την υπεύθυνη του προγράμματος Eliza was Here του Βελγίου.

Η δημοσιογράφος που παρέμεινε στο νησί μας για μια εβδομάδα, ξεναγήθηκε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Λευκάδας και γεύτηκε την τοπική κουζίνα του νησιού μας σε επιλεγμένα εστιατόρια. Η φιλοξενία περιλάμβανε επίσης συνάντηση και ενημέρωση, πλήρες έντυπο υλικό και αναμνηστικά δώρα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας τηρώντας με συνέπεια τον τρόπο που πρέπει να οργανώνονται τα ταξίδια εξοικείωσης (fam trips), θα σας ενημερώσει για το εν λόγω δημοσίευμα που εύλογα θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2014.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σ. Σκιαδαρέσης ευχαριστεί για  άλλη μια φορά όλα τα στελέχη και τις τουριστικές επιχειρήσεις που μετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights