Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

Την συμπαράστασή του στο Τ.Σ. Καρυάς εκφράζει ο Σύλλογος Καρσάνων Αττικής για την εκδήλωσή του για την έλλειψη αστυνόμευσης

Ο Σύλλογος  Καρσανων Αττικής   απευθύνει τα θερμά του  συγχαρητήρια για την αξιόλογη προτοβουλεια του Τοπικού Συμβουλειου Καρυας  για την εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Α/Τ Καρυας.

Ο Σύλλογος μας θεώρει επιβεβλημένη  αυτήν την εκδήλωση όπως και θεώρει αυτονόητη την ενδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος Καρυας.

Επιβεβλημένη πλέον είναι και η επέκταση των γεωγραφικών ορίων του Α/Τ  Καρυας ώστε να καλύπτει όλο τον ορεινό όγκο του νησιού μας.

Ο Σύλλογος Καρσανων Αττικής θα ενισχύσει κάθε προσπάθεια του Τοπικού Συμβουλειο Καρυας προς αυτήν την κατεύθυνση  έμπρακτα πλέον στο εγγυς μέλλον.

Ο πληθυσμός της ορεινής Λευκάδας παρουσιάζει τάσεις σταθεροποίησης και μικρής αύξησης . Ο στόχος όλων μας είναι όλοι να μπορέσουν να κρατήσουν τις εργασίες τους, τις υπηρεσίες και τα σχολεία τους.

Η αστυνόμευση των δώδεκα χωρίων των τέως Δήμων Καρυας και Σφακιωτων με την μορφολογία του εδάφους που χαρακτηρίζει την περιοχή καθιστούν  ανέφικτη την αστυνόμευση από την πόλη της Λευκάδος η από τους σταθμούς Βλυχου-Βασιλικής.

Ο Δήμος Λευκάδας στεγάζει δωρεάν τις υπηρεσίες του Α/Τα Καρυας και συντηρεί το κτίριο.

Ζητάμε την επέκταση των γεωγραφικών ορίων  της αρμοδιότητας  του Α/Τα Καρυας ώστε να καλυφθουν και τα δώδεκα χωριά .Επέκταση που πρέπει να προελθει από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλειου Λευκάδας.

Ως Σύλλογος Καρσανων Αττικής θα σταθούμε δίπλα στην Τοπική Κοινωνία και στις δίκαιες διεκδικήσεις της.

Η λογική της πληθυσμιακής και οικονομικής συρικνωσης της ιδιαίτερης πατρίδας μας θα μας βρει έμπρακτα απέναντι από οποιουδήποτε την πρεσβεύει.

Είμαστε σίγουροι ότι οι  πολίτες και οι φορείς της Τοπικής Κοινωνίας και Αυτοδιοίκησης θα εργαστούν προς την σωστή κατεύθυνση.

ΑΘΗΝΑ 02 /10 /2013

ΤΟ  Δ.Σ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόστιμο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λευκάδας- ΤΑΟΛ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες… Την επιβολή προστίμου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λευκάδος – «ΤΑΟΛ», Γολέμη 5-7, Λευκάδα, ύψους χιλίων ευρώ (1.000 […]

“Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην πολύπαθη Κεφαλονιά και τους ανθρώπους της”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ   ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΟΣΠΡΙΑ- ΖΥΜΑΡΙΚΑ) Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *