Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ι.Ν. για την μη σύγκληση του ΠΣΙΝ: Μεθόδευσαν την συνεδρίαση σε μέρα και ώρα ώστε να μην έχει απαρτία

Οι περισσότεροι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Π.Σ. και τον Περιφερειάρχη την έκτακτη σύγκληση του Π.Σ με θέμα την καταδίκη της δολοφονίας του Π. Φύσσα από την εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή και την αντιμετώπιση του ναζιστικού μορφώματος. Αφού καθυστέρησαν αρκετές μέρες να καθορίσουν την συνεδρίαση την όρισαν για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τις 6μ.μ.

Όμως Αεροπορική συγκοινωνία από τα άλλα νησιά προς την Κέρκυρα έχει το Σάββατο το πρωί και από την Κέρκυρα προς τα άλλα νησιά έχει την Κυριακή το πρωί. Οπότε η προσφορότερη μέρα και ώρα γι’ αυτήν την έκτακτη συνεδρίαση ήταν το Σάββατο το απόγευμα. Η συνεδρίαση την Κυριακή σημαίνει 2ή 3 μέρες παραμονή στην Κέρκυρα για τους Περιφερειακούς Συμβούλους από τα άλλα νησιά της Περιφέρειας. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εργάζονται ουσιαστικά η συνεδρίαση του Π.Σ. την Κυριακή το απόγευμα τους δυσκολεύει ή κάνει αδύνατη την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση. Όλα αυτά τα γνωρίζουν ο Περιφερειάρχης και ο Πρόεδρος.

Άρα μεθόδευσαν την συνεδρίαση σε μέρα και ώρα ώστε να μην έχει απαρτία. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να καταδικαστεί το ναζιστικό – εγκληματικό μόρφωμα της Χ.Α. που είναι γέννημα και θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος που και τα κόμματα τους στηρίζουν και εξυμνούν, και πάντως η Χ.Α. δεν παρουσίασε «ακροδεξιά φασιστική εκτροπή» όπως γράφει ο Πρόεδρος στην πρόσκληση για την συνεδρίαση του Π.Σ.

Ήταν και είναι ναζιστική – εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποιείται από τμήματα της Αστικής τάξης ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Καλούμε το λαϊκό κίνημα, τις μαζικές οργανώσεις του και την νεολαία να καταδικάσουν και να απομονώσουν την ναζιστική – εγκληματική Χ.Α.

Θ. Γουλής

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *