Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Mε αναπληρωτές καλύπτει και την Ειδική Αγωγή στην Λευκάδα το Υπουργείο Παιδείας – Οι τελευταίες εξελίξεις για το Μεγανήσι

Πέντε αναπληρωτές δασκάλους Ειδικής Αγωγής και έναν νηπιαγωγό στέλνει στην Λευκάδα  το Υπουργείο Παιδείας.  Πιο συγκεκριμμένα:

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη διακοσίων δεκατεσσάρων (214) αναπληρωτών νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και χιλίων εκατόν ογδόντα εννέα (1189) αναπληρωτών δασκάλων ΕΑΕ, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού» για το διδακτικό έτος 2013-2014.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την υπογραφή σύμβασης και ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 01-10-2013έως και την Πέμπτη 03-10-2013.

Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας και υπογραφής σχετικής σύμβασης στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Για τους πίνακες των ονομάτων πατήστε εδώ.

Τώρα στα νεότερα για το Μεγανήσι, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα έχουμε δάσκαλο για Ολοήμερο που θα επαναλειτουργήσειαλλά  δεν έχουμε ευχάριστα νέα  στο θέμα  του δασκάλου για την Ε’ Δημοτικού και της Ειδικής Αγωγής. Πάντως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μιας που θα σημάνει και το τέλος της προθεσμίας για τους αναπληρωτές να παρουσιαστούν στις κατά τόπους  Α/θμιες διευθύνσεις. Όπως και να χουν τα πράγματα, την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το θέμα της δημόσιας εκπαίδευσης φαίνεται να μην εγκρίνουν οι εκπαιδευτικοί που από μεθαύριο προβαίνουν σε νέο γύρο κινητοποιήσεων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights