Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2023

Επιβεβαιώθηκε το meganisinews.gr στο θέμα της πλήρωσης της θέσης αγροτικού ιατρού στο Μεγανήσι

Με το θέμα της έλλειψης αγροτικού γιατρού στο Μεγανήσι που ταλαιπώρησε αρκετά τους κατοίκους του μικρού μας νησιού, είχαμε ασχοληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και μάλιστα με ένταση (το ίδιο άλλωστε και με το ζήτημα του δασκάλου Ειδικής Αγωγής), προκειμένου να το αναδείξουμε, διότι αφορά όλη τη μεγανησιώτικη κοινωνία, πόσο μάλλον τους μόνιμους κατοίκους εδώ στο νησί, όπως εξίσου και το θέμα του Περιφερειακού Ιατρείου στο Κατωμέρι που έχει πάρει το δρόμο του.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ευστάθιος Ζαβιτσάνος ενημέρωσε σχετικά. Η θέση επιτέλους πληρώθηκε από μια γιατρό, η οποία και διανύει το διάστημα της εκπαίδευσής της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Μπορείτε μάλιστα να διαβάσετε σχετικά εδώ τι είχε συμβεί φέτος τον Ιούλιο και εδώ την ευτυχή κατάληξη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Το θέμα των αγροτικών ιατρών στο Μεγανήσι, δυστυχώς δεν είναι αποκομμένο απ΄το τι συμβαίνει γενικά στην Περιφέρεια I.N.
    Το Μεγανήσι δεν έχει περιφερειακό σύμβουλο, κάτι που είναι πολύ αρνητικό και θα έπρεπε να το απαιτήσει. Παρότι η θέση πληρώθηκε, είναι θέμα του Νοσοκομείου Λευκάδας να τον στείλει στο Μεγανήσι και οφείλει να το πράξει και να μην τον κρατάει στην Λευκάδα να καλύπτει εφημερίες. Κι αυτά δεν τα ισχυρίζομαι εγώ ακούστε εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=3ioKkP2-d5A
    στο 0:55:35, δια στόματος Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. κ. Σκούρτη και Σαρδελή (φίλα προσκείμενοι στην συγκυβέρνηση)Βέβαια,δεν αναφέρθηκαν στο Μεγανήσι, γιατί ποιός ενδιαφέρθηκε να τους το γνωστοποιήσει; Άρα επανερχόμενος τονίζω, θέλουμε να τους δούμε δύο αγροτικούς γιατρούς που είχαμε, εδώ στο Μεγανήσι. Το “έρχονται” ναι μεν επαρκεί, αλλά δεν μας φτάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights